Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

DEMİRKOL TURKOVAC AŞI MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

DEMİRKOL TURKOVAC AŞI MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ
Bolu İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Emin Demirkol, Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi “Gönüllü Aşılama Merkezi”ne ziyarette bulundu.

Haber: Ebru Buket Dönmez

Binlerce gönüllü ile çalışmaların yapıldığı TURKOVAC aşısı, acil kullanım onayı aldı ve seri üretimine başlanarak ilk sevkiyatı yapıldı.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19)  için geliştirilen yerli aşı TURKOVAC, Türkiye genelinde seçilen 41 merkezden biri olan Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde uygulanmaya devam ediyor. Acil kullanım izni alan ve seri üretimine başlanan TURKOVAC Aşı Merkezini ziyaret eden Bolu İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Emin Demirkol çalışmaları yerinde gördü.

Pek çok kez yerli aşı TURKOVAC’ın devam eden üçüncü faz çalışmalarına katılım çağrısı yapan, kriterler dahilinde uygun olan herkesi gönüllü olmaya davet eden Sağlık İl Müdürü Demirkol, Bolu’da yürütülen çalışmaları yakından takip ediyor, sık sık  Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hizmet veren TURKOVAC Aşı Merkezini ziyaret ediyor.
Etiketler: bolu haberler