Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

YILBAŞI BİLETLERİNE İLGİ BÜYÜK

YILBAŞI BİLETLERİNE İLGİ BÜYÜK
Milli Piyango 2022 Yılbaşı Çekilişi için geri sayım başladı. Büyük ikramiye tam tamına 120 Milyon TL, dağıtılacak toplam ikramiye tutarı ise 670 milyon 760 bin TL olacak.


Haber: Ebru Buket Dönmez

Yılbaşına sayılı günler kala zengin olma hayali kuran vatandaşları Milli Piyango heyecanı sardı.  Ev ve araba hayali kuranlar, ihtiyacı olanlara yardım etmek isteyenler, tatil planı yapanlar; henüz ikramiye çıkarsa ne yapacağına karar veremeyenler. Hepsinin beklentileri farklı olsa da umutlar tarihinin en yüksek ikramiyesi 120 milyon TL’ye bağlı.

Bayilikler önünde uzun kuyruklar oluşmaya başladı.  Çeyrek bilet 30 TL, yarım bilet 60TL, tam bilet 120 TL’den satılıyor. Büyük ikramiye çekilişine günler kala satışı yapılan çeyrek bilet oldu.

“BOLU’DA EN ÇOK ÇEYREK BİLET SATILDI”

Hemen hemen her yıl müşterilerinden birine ikramiye çıkan işletme sahibi Emre Eldemir, talebin yoğun olduğunu belirterek, “Bilet satışları oldukça yoğun bir şekilde devam ediyor. Biz burada 1982’den beri bilet satıyoruz. Geçmiş yıllarda da büyük ikramiyeleri buradan dağıttığımız için oldukça yoğun bir ilgi var. Kazı-Kazan’da da aynı şekilde bayağı bir büyük ikramiyeleri dağıttık. O yüzden bizim satışlarımız oldukça yüksek. Bilet fiyatları da, çeyrek bilet 30 TL, yarım bilet 60 TL, tam bilet ise 120 TL, en büyük ikramiye de 120 TL, toplam dağıtılacak ikramiye de 670 Milyon TL… Bayağı bir yüksek yani bu sene... Bolu’da en çok satılan bilet de 30 TL’lik çeyrek bilet” ifadelerini kullandı.

 

Etiketler: bolu haberler