Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

EĞİTİM VE BİLGİLENDİRME BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

EĞİTİM VE BİLGİLENDİRME BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR
Bolu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından 2021 yılı eğitim faaliyetleri çerçevesinde gerçekleştirilen; güncel tarımsal ve üretim aşaması konularının yanı sıra üreticilerimizin her türlü sorularına cevap alabildiği eğitim ve bilgilendirme buluşmaları devam ediyor. Merkez İlçe Çepni ve Belkaraağaç köylerinde gerçekleşen toplantıya İl Müdürü İzzet Murat’ta katılım sağlayarak üreticilere birinci ağızdan cevaplar verdi.

Eğitim toplantısında konuşan İl Müdürü İzzet Murat;

"16.11.2021 itibariyle haftada 2 gün 4 köy şeklinde gerçekleştirilen eğitim ve bilgilendirme buluşmalarımız devam ediyor. Başladığımız süreç içerisinde 16 köyümüze ulaşırken bu buluşmalarda yaklaşık 350 üretici ve üretici adayımızla bir araya geldik.

Sizlerin de katılımlarıyla destek verdiği ve İlimizin örnek teşkil eden uygulamasında bugün de sizlerle bir araya gelmek mutluluk verici. 'Köylü Milletin Efendisidir' sözünden yola çıkarak hareket ettiğimizde insan odaklı çalışma prensibi bizim için esastır. Buluşmalarımız bu bağlamda farklı ve özel bir anlam içermektedir. Vatandaşımızın, üreticimizin, üretici adaylarımızın ve özellikle de kırsalın görünmeyen kahramanları bayanlarımızın ayağına götürerek bir nebzede olsa güncel ve sağlıklı bilgiye ulaşması sağlanmaktadır. Vatandaşlarımız eğitimlerde istediği her konuda arkadaşlarımıza danışabilir, aklına takılan soruları aydınlığa kavuşturabilir.

Buradaki amacımız sizlerin sorunlarını yerinde dinleyerek yerinde çözüm ve öneriler bunun yanında biliyorsunuz bakanlığımızın destekleri var bunlar hakkında sizleri bilgilendirmek ve dikkat etmeniz gereken hususlara değinmek olacaktır. Tabii bakanlığımız ve bizlerin çalışmaları hakkındaki görüşleriniz de çok değerli. Talep ve şikayetlerinizi not alarak hizmetin kalitesini arttırmakta esastır.

16 Kasım 2021-  16 Mart 2022 tarihleri arasında haftada 4 köy şeklinde Merkez İlçemizde 72 köyümüzde Bolu İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüzce hayvansal ve bitkisel işletme yoğunlukları ve gelen talepler göz önünde bulundurularak düzenlenen eğitim toplantılarında İl Müdürlüğünün dahili birimlerini temsilen Şube Müdürleri ve İl Müdür Yardımcıları önderliğinde kurum teknik personel grubu sizler için görevlendirildi.  Ayağınıza gelen bu hizmet en verimli şekilde faydalanmanızı arzu ediyor, sizleri sevgi ve muhabbetle selamlıyorum" dedi.

İstişare toplantısı güncel konular, ve soru cevap şeklinde ilerlerken üreticilerin ilgi ve soruları memnuniyetle karşılandı. Bunun yanında üreticilere destek ve yatırım konuları hakkında bilgilendirici liflet, broşür vb. dağıtıldı.
Etiketler: bolu haberler