Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“RAKİP 10 KİŞİ KALDIKTAN SONRA YANLIŞ OYUN OYNADIK”

“RAKİP 10 KİŞİ KALDIKTAN SONRA YANLIŞ OYUN OYNADIK”
Boluspor, Spor Toto 1.ligin 17.haftasında deplasmanda Yılport Samsunspor’a konuk oldu. Kırmızı beyazlılar sahadan 1-1’lik eşitlikle ayrıldı. Maçın ardından Boluspor teknik direktörü Reha Erginer ve Samsunspor teknik direktörü Fuat Çapa açıklamalarda bulundu.

Boluspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer, Samsun’a kazanmak için geldiklerini fakat rakip 10 kişi kaldıktan sonra yanlış oynadıklarını söyledi.

Samsunspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Boluspor’da teknik direktör Reha Kemal Erginer, maç sonu basın toplantısında mücadeleyi değerlendirdi. Samsun’a galibiyet için geldiklerini belirten Erginer, rakip 10 kişi kaldıktan sonra yanlış bir oyun oynadıklarını ifade etti.

“Rakip 10 kişi kaldıktan sonra yanlış oyun oynadık”

Samsun’a galibiyet için geldiklerini dile getiren Reha Kemal Erginer, “Samsun'da kazanmak için geldik. Rakibimiz son haftalarda çok iyi bir ivme yakaladı ve çok zor bir karşılaşma oynayacağımızı biliyorduk. Taktiksel olarak ilk yarı topu rakibimize bırakıp geçiş oyunu oynayacaktık ama biraz rakibimize topu fazla verdik. Ancak beraberliği yakaladıktan oyunun üstünlüğünü ele geçirdik. İkinci yarı öne geçebileceğimiz pozisyonlar vardı. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra yanlış oyun oynadık. Atmosferi yüksek bir maç oynadık, kazanabilirdik de kaybedebilirdik de ama maçın hakkının beraberlik olduğunu düşünüyorum. Maç içerisinde Fuat Çapa ile ufak bir gerginliğimiz oldu. Benim oyuncum sakatken ben sağlık ekibini sahaya göndermedim ve oyuncuma kalkması gerektiğini söyledim. Fuat hoca ise, ‘yatmaya mı geldiler’ diye bir şeyler söyleyince bir gerginlik oldu. Yüksek atmosferde böyle şeyler olur. Orada yaşandı ve bitti. Önümüzdeki maçlara bakacağız” dedi.

Fuat Çapa: “Sonuç beni üzdü”

Samsunspor teknik direktör Fuat Çapa ise; “Rakibimizin nasıl oynayacağını biliyorduk. Maça da iyi başladık. Erken gol bulduk ama yediğimiz gol bize yakışmadı. İlk yarı oynadığımız oyun ve tempo gayet iyiydi. Rakip kanatlarda boşluk bıraktı, özellikle bizim sağ kanadımızda ama biz bunları değerlendiremedik. İkinci devre 10 kişi kalana kadar iyi mücadele ettik ama 10 kişi kaldıktan sonra ister istemez rakip oyuna ağırlık koymak istedi. Bizde net fırsatlar yakaladık ve bunları değerlendiremedik. Oynanan oyundan gayet memnunum ama sonuç beni üzdü. Kadro olarak belki çok oyuncu var gibi gözükse de stoper, forvet ve merkez orta sahada yeterli alternatifimiz yok. İsteğimiz değişiklikleri yapamadığımız için bu bölgelerde değişik oyuncular oynatıyoruz. Stoper menşeili Berk Taşkın ve kanat oyuncusu Çinari’yi orta saha merkezinde kullanmak zorunda kaldık” dedi.

 

Etiketler: bolu habeerler