Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Saadet Partisi İl Yönetimi Tanju Özcan'ı ziyaret etti

Saadet Partisi İl Yönetimi Tanju Özcan'ı ziyaret etti
Saadet Partisi İl Başkanı İsa Sayın ve yönetimi, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı ziyaret etti. Başkan Özcan; “Somut önerilerle gelmişsiniz. Teşekkür ediyorum. Mutabık kalırız, kalmayız öneriler konusunda ama en azından bu niyetinizi göstermeniz bizim açımızdan son derece sevindirici” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Saadet Partisi Bolu İl yönetimini misafir etti. Ziyarette, Başkan Özcan ile istişarede bulunan Sayın’ın gündeminde geçtiğimiz günlerde otopark sorununu dile getirdikleri ‘Cebimize mi Sokalım Bakan’ notuyla paylaşılan video vardı.

SAYIN: “BOLU’DAKİ MUHALEFETİ YETERSİZ GÖRÜYORUZ”

Şehrin eksiklikleri ve talepleri ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette Saadet Partisi İl Başkanı İsa Sayın, geçtiğimiz ay çektikleri klibin amacına değinerek, “Buradaki amacımız Bolumuzun gerçek sorunlarının konuşulmasıydı. Maalesef Bolu’daki muhalefeti yetersiz görüyoruz. Genellikle siyasiler birbirleri hakkında hakaret ve tartışmaya sebep olacak konularla basında gündeme geliyorlar. Biz bunu yapmayı doğru bulmuyoruz. Biz de üstümüze düşeni yapmak adına böyle bir çalışma yaptık. Tabi Bolu’nun birçok sıkıntısı olabilir. Biz bunları öncelik sırasıyla gündeme getireceğiz. Otopark sorunuyla ilgili çalışmamızı sizinle paylaşmak için bugün buradayız. Tabi bunun için özgün bir çalışma yaptık ve bir klip çektik. Umarım siz de gülümseyerek izlemişsinizdir. Klipte de mesajlarımızı yapıcı, centilmen bir şekilde incitmeden vermeye çalıştık.” dedi. İl Başkanı Sayın daha sonra soruna ve çözüm önerilerine ilişkin dosyayı Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a teslim etti.

“YAPICI ELEŞTİRİ BEKLİYORUZ

Ana teması “otopark” ve “kaldırım” konuları olan klibi izlediğini söyleyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ise Saadet Partisi İl Başkanı İsa Sayın’a teşekkür ederek, “Evet klibi tebessüm ederek izledim. Kırılma, darılma yok. Hepimiz eleştireceğiz. Eleştiriler dozunda. Ben tebessüm ederek izledim. Konuları az çok biliyorum. Burada da istişare edelim. Biz zaten muhalefetten bunu bekliyoruz. Belediye Meclisi’ndeki Ak Parti muhalefeti, bizim geçmişte yaptığımız muhalefetin aynısını yapmaya çalışıyor. O anlamda ben sizin her zaman farklı olduğunuzu söylemiştim. Bize somut önerilerle gelmişsiniz. Teşekkür ediyorum. Mutabık kalırız, kalmayız öneriler konusunda ama en azından bu niyetinizi göstermeniz bizim açımızdan son derece sevindirici” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda, Saadet Partisi İl Başkanı İsa Sayın, Bolu’nun gerçek sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili dosyayı Başkan Özcan’a takdim etti.