Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“MÜCAHİTLİKTEN MÜTEAHİTTLİĞE GEÇENLER BUNLARI ÇABUK UNUTTULAR”

“MÜCAHİTLİKTEN MÜTEAHİTTLİĞE GEÇENLER BUNLARI ÇABUK UNUTTULAR”
Geçtiğimiz günlerde Başkan Tanju Özcan’a gönderme yaparak “Bolu'yu parsel parsel satıyorlar” diye açıklama yapan AK Parti Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Uğur Akbay'a Bolu Belediyesi Başkanlık Sözcüsü Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir’den yanıt gecikmedi. Özdemir; “Bu arazileri parsel parsel kim sattı? Gömleğini çıkartıp mücahitlikten müteahittliğe geçenler bunları çabuk unuttular.” dedi.


Haber: Aslı Akış

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, AK Parti Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Uğur Akbay'ın düzenlediği basın toplantısındaki söylemleri üzerinden Karacasu Beldesinde satılan arazilere dikkat çekti. Özdemir, iddia edilen arazilerin Ak Parti döneminde satıldığını ve bugüne kadar bir çivi dahi çakılmadığını sosyal medya hesabından paylaştığı bir görsel ile gündeme taşıdı, Akbay’ı  “Biz göreve başladığımızda Kültür Mahallesi’nin en işlek caddesinin yolunu bile satmıştınız” ifadeleri ile eleştirdi.

“YAYGARA KOPARTIYORLAR”

Özdemir, “Bu araziyi kim parsel parsel sattı diye? soru yönelterek; “Kütahya’ya orman binası karşılığında, turizm merkezi Karacasu’daki 56 dönümlük arazinin satışına ses çıkarmayanlar, bugün karşılığında Bolu’ya orman binası yaptığımız fidanlık arazisinin şehrimize büyük değer kazandıracak bir yatırım için küçük bir kısmının satılmasına yaygara kopartıyorlar. Gömleğini çıkartıp mücahitlikten müteahittliğe geçenler bunları çabuk unuttular. Biz göreve başladığımızda Kültür Mahallesi’nin en işlek caddesinin yolunu bile satmıştınız” ifadelerini kullandı.
Etiketler: bolu haberler