Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

NİYAZİ KALFA YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

NİYAZİ KALFA YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ
TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Bolu İl Temsilciliği 49. Dönem Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel kurulda mevcut Başkan Niyazi Kalfa tek liste halinde yapılan seçimlerde güven tazeledi.

Haber: Aslı Akış

TMMOB Ziraat Mühendisleri Bolu İl Temsilciliği’nin 49. Olağan Genel Kurulu Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından yapılan seçimde 54 delegenin oyunu alan mevcut Başkan Niyazi Kalfa tekrar başkanlığa yardımcılığına ise Alaattin Özkaner seçildi.

“TARIMININ KALKINMASI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”

Yapılan seçimlerin ardından açıklamalarda bulunan Kalfa, “Seçimleri kazandık, bundan sonra elimizden geldiğince tarıma, Bolu tarımına, meslektaşlarımıza yardımcı olacağız, her konuda. Bolu tarımının ve ülke tarımının kalkınması için elimizden geleni yapacağız. Tarım alanlarının tarım dışı kullanılmasın önlemek, birinci amacımız bu. Tarla yoksa ekilecek alanımız yoksa, hiç konuşmamıza da gerek yok. Yapacak bir şeyimiz kalmaz.

Tarımın önemi, bu pandemi ortamında iki seneden bu yana ne kadar çok önemli olduğunu, ne kadar çok büyük iş olduğunu bize gösterdi. Tarlamıza, tarımımıza ve ülkemize sahip çıkmayı istiyoruz ve bunun için tüm meslektaşlarımızla çalışıyoruz.” diye konuştu.

Genel merkez delegeleri: Niyazi Kalfa, Alaattin Özkaner ve Hasan Taş
Etiketler: bolu haberler