Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Başkan Özcan, "Çerkez kardeşlerimi üzdüysem haklarını helal etsinler"

Başkan Özcan,
Bolu Belediye başkanı Tanju Özcan’ın Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu’nun faize indirimine ilişkin “Sen Sayın Cumhurbaşkanına gider mi yapıyorsun. Çerkez Ethem gibi saf mı değiştirdin?” şeklinde sarf ettiği sözleri Çerkezler tarafından yanlış anlaşıldı. Özcan, kendini arayan ve çok sayıda Çerkez’i üzdüğünü ileri sürerek yeni bir paylaşımda bulundu.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu’nun; “Aralık toplantısında faiz indirimi yapılmaması olasılığı arttı’ sözlerini ağır bir dille eleştirerek Kavcıoğlu’a yüklenmiş sosyal medya hesabından üzerinden; “Sayın Merkez Bankası Başkanı kıvırmayalım lütfen. Sen Sayın Cumhurbaşkanına gider mi yapıyorsun yoksa ekonomik kurtuluş savaşının en hararetli günlerinde Çerkez Ethem gibi saf mı değiştirdin?  Faiz lobisinin adamı mı oldun?” demişti.

Başkan Özcan, birçok Çerkez dostu olduğunu ve sözlerinin yanlış anlaşıldığını vurgulayarak;  “Çok sayıda Çerkez dostum beni aradı. Çerkezler çok saygı duyduğum vatansever insanlar, yanlış anlaşılmaktan dolayı çok üzüldüm. Beni tanıyanlar Çerkezler’e karşı olan muhabbet ve sevgimi gayet iyi bilirler. Çerkez kardeşlerimi istemeden üzdüysem haklarını bana helal etsinler.” ifadelerine yer verdi.