Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLUSPOR’DAN ZİRVEYE DARBE

BOLUSPOR’DAN ZİRVEYE DARBE
Boluspor, Spor Toto 1.ligin 15.haftasında deplasmanda Ümraniyespor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 1-0 önde kapattığı mücadelede Ümraniyespor’u 90+1.dakikada Bregu’nun attığı golle 2-1 mağlup ederek haftayı galibiyetle kapattı. Kırmızı beyazlılar, Eyüpspor’un ardından Ümraniyespor’u da mağlup ederek üst sıralara tırmanışını sürdürdü.

Boluspor teknik direktörü Reha Erginer, Ümraniyespor karşısına; Selmani, Abdurrahim, Fethi, Bregu, Roshi, Zahit, Kasongo, Ali, Abdurrahman, Bertu, Berk on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Ömer, Diarrassouba, Hakan, Arda, Novak, Atamer, Talha, Emin, Diyar, Erkam yer aldı.

Ümraniyespor ise Boluspor karşısına, Burak, Emre, Ercan, Glumac, Alim, Yusuf Emre, Kartal, Oğuz, Del Valle, Camara, Onur on biri ile çıktı.

Abdurrahman’dan harika gol

Karşılaşmaya Ümraniyespor’un vuruşu ile başlandı. Boluspor’da maçın 4.dakikasında Ali Keten sarı kart gördü. Boluspor maçın 11.dakikasında Ümraniyespor karşısında 1-0 öne geçti. Roshi’den topu alan Abdurrahman yaklaşık 35 metreden çok sert vurdu, top ağlarla buluştu. Bu golle Boluspor öne geçti. Maçın ilk 30 dakikası Boluspor’un 1-0 üstünlüğü ile geçildi. Mücadelenin ilk yarısının sonuna 1 dakika süre ilave edildi. Karşılaşmanın ilk yarısı Boluspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Fethi devam edemedi

Maçın ikinci yarısına Boluspor’un vuruşu ile başlandı. Boluspor’da ilk oyuncu değişikliği maçın 53.dakikasında yapıldı. Sakatlanan Fethin’nin yerine Emin oyuna girdi. Boluspor maçın 68.dakikasında 2.oyuncu değişikliğin yaptı. Berk oyundan çıktı, Atamer oyuna girdi.

Ümraniyespor beraberliği yakaladı

Ümraniyespor maçın 70.dakikasında beraberlik golünü buldu. Sol kanattan gelişen Ümraniyespor atağında ceza sahası içinde topla buluşan Onur topu Bammou’ya aktardı. Bammou düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi. Bu golle skor 1-1’e geldi. Boluspor’da maçın 85.dakikasında 3.oyuncu değişikliği yapıldı. Berk oyundan çıktı, Novak oyundan çıktı.

Bregu’dan altın dokunuş

Karşılaşmanın sonuna 5 dakika süre ilave edildi. Boluspor maçın 90+1.dakikasında tekrar öne geçti. Roshi’nin ceza sahası içinde bulunan Novak’a pasını aktardı, Novak müsait durumdaki Bregu’ya topu aktardı. Bregu güzel bir vuruşla topu filelere gönderdi. Bu golle Boluspor, Ümraniyespor karşısında 2-1 öne geçti.

Son anlarda gol sesi çıkmadı

Maçta kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmayınca Boluspor deplasmanda Ümraniyespor’u 2-1 mağlup etti. Kırmızı beyazlıların gollerini Abdurrahman Canlı ve Bregu kaydetti. Boluspor aldığı galibiyetle puanını 19’a çıkardı