Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU BELEDİYESİ 9 KÖYE DAHA YARDIM ELİ UZATTI

BOLU BELEDİYESİ 9 KÖYE DAHA YARDIM ELİ UZATTI
Bolu Belediyesi’nin Aralık Ayı 1. Birleşiminde 9 köyün yardım talebi AK Partili grubunun çekimser oyuna karşı, CHP, İyi Parti ve MHP’nin oylarıyla kabul edildi.

Bolu Belediyesi gelen talepler doğrultusunda Bolu’nun dört bir yanındaki köylere yönelik yardımlarını sürdürüyor. Bolu Belediye Meclisi’nin Aralık Ayı 1. Birleşiminde 3’ü Bolu merkeze bağlı olmak üzere toplamda 9 köyden gelen yardım talepleri Meclis gündemine getirildi. 

9 köyün talepleri oy çokluğuyla meclisten geçti

Başkan Özcan’ın başkanlığında gerçekleşen birleşimde, Merkeze bağlı Bozarmut, Ağaççılar ve Mesciler Köyü, Seben ilçesine bağlı Kozkaya ve Kesenözü Köyü, Mudurnu ilçesine bağlı Taşcılar Köyü,  Göynük İlçesine bağlı Hacımahmut Köyü ve Dörtdivan ilçesine bağlı Yukarıdüğer Köyü’nün çeşitli ihtiyaçlarının Bolu Belediyesi tarafından karşılanmasına yönelik gündem maddeleri “oy çokluğu” ile Meclis’ten geçti. 

AK Parti grubu çekimser kaldı

Karara Millet İttifakı’nı oluşturan Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti grupları ile Cumhur İttifakı üyesi Milliyetçi Hareket Partisi grubu ‘evet’ oyu verdi. 

Cumhur İttifakı’nın diğer üyesi olan AK Parti grubu ise önergeye yine ‘çekimser’ oy kullanarak, köylere yardım yapılmasına yönelik olumsuz tavrını sürdürdü. 

 

Etiketler: bolu haberler