Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLUSPOR’A DİŞLİ RAKİP

BOLUSPOR’A DİŞLİ RAKİP
Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu Kura Çekimi, 3 Aralık Cuma günü saat 11.30'da TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapıldı. Kırmızı beyazlıları temsilen kura çekimine Boluspor Kulübü Başkan Yardımcısı Rıdvan Erbaş katıldı. Boluspor’un 5.turdaki rakibi Spor Toto Süper Lig takımlarından Trabzonspor oldu. Kırmızı beyazlılar 5.tur maçını Aralık ayının son haftasında deplasmanda oynayacak.

Orhan Saka Konferans Salonunda gerçekleşecek kura çekimi törenine, Federasyon yetkilileri ve kulüp temsilcileri katıldı.

5. Eleme Turu'nda; geçen sezon Spor Toto Süper Lig'i ilk 5 sırada bitiren Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Demir Grup Sivasspor ile ZTK 4. Eleme Turu müsabakaları sonucunda tur atlayan 27 takım olmak üzere toplam 32 takım mücadele edecek.

Tek maç eleme usulüne göre, seri başı takımların sahasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu müsabakaları; 28, 29 ve 30 Aralık tarihlerinde yapılacak.

Ali Düşmez: "Kupa sürprizleriyle her zaman büyük ilgi görüyor"

TFF Başkan Vekili Ali Düşmez, kura çekim töreninde bir konuşma gerçekleştirdi. Ali Düşmez konuşmasında şu mesajları verdi:

“Ziraat Türkiye Kupası'nın 5. turundayız. Çok heyecanlı maçlar devam ediyor. 60 senedir olduğu gibi kupanın en önemli özelliği sürpriz sonuçlara her zaman sahne olması. Son turda keyifli maçlar izledik, süprizler oldu. Bu kupanın zaten en önemliği süprizleri. 100 maçı geride bıraktık, 33 maç daha var. Ziraat Türkiye Kupası'nın başka bir özelliği daha var ki, o da gözden kaçan oyuncuların sahneye çıkması. Bu kupa Milli Takımlarımız için de havuz oluşturuyor. Hocalarımız da dikkatlice bu maçları izliyorlar. Buna örnek bir çok oyuncuyu sayabiliriz. Kupayı alan takımımız UEFA Avrupa Ligi'nde ülkemizi temsil edecek. 32 takımımıza baktığımızda, kupa şampiyonu olmuş 12 takım aramızda. Futbol ailesi olarak kupaya herkesten destek vermesini bekliyoruz. Yayıncı kuruluşumuz Turkuvaz Medya'ya, A Spor ailesine ve sponsorumuz Ziraat Bankası'na teşekkür etmek istiyorum. Özellikle alt lig maçlarının yayınlarıyla A Spor Türk futboluna büyük bir katkı sağlıyor.”

Çekilen kuranın ardından Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu’nda oluşan eşleşmeler şu şekilde:

Kasımpaşa - Kocaelispor

Fatih Karagümrük - Bodrumspor

Kayserispor - 68 Aksaray Belediyespor

Sivasspor - MKE Ankaragücü

Konyaspor - Ümraniyespor

TRABZONSPOR - BOLUSPOR

Aytemiz Alanyaspor - Mardin 1969 Spor

Göztepe - Samsunspor

Hatayspor - Menemenspor

Antalyaspor - GZT Giresunspor

Fenerbahçe - Afjet Afyonspor

Yeni Malatyaspor - Bandırmaspor

Adana Demirspor - Ankaraspor

Gaziantep Futbol Kulübü - Bursaspor

Galatasaray - Denizlispor

Beşiktaş - Altay

 

Etiketler: bolu haberler