Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

"BOLU VE DEPREM GERÇEĞİ" BU PANELDE!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Bolu İl Koordinasyon Kurulu tarafından 3 Aralık Cuma (bugün) Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda ‘Bolu ve Deprem Gerçeği’ paneli gerçekleştirilecek.

HABER: ASLI AKIŞ

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği tarafından Afet Ve Kentsel Dönüşüm, Deprem Yapı Güvenliği ve Türkiye Gerçeği, Bolu’nun Deprem Tehlikesi ve Riski, Deprem Öncesi ve Sonrası Ekonomi başlıkları altında  “Bolu ve Deprem Gerçeği” paneli düzenlenecek. Depremin dünya üzerinde yaşayan her canlı için felaketlere yol açtığı ve gerekli önlemin alınmasının öneminden bahsedilecek.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Bolu İl Koordinasyon Kurulu tarafından 03 Aralık Cuma (bugün) saat 15:00’de Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirilecek olan panele tüm Bolu halkı davetli olup,  Mimarlar Odası Ankara Şube Yönetim Kurulu Başkanı Tezcan Karakuş Candan, İnşaat Mühendisleri Odası Kurulu Sekreteri Özer Akkuş, Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bülent Özmen ve Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş panelde deprem gerçeği ile ilgili konuşmalar yapacak. 


Etiketler: bolu haberler