Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

GÖNÜLLÜ OKUL GEÇİT GÖREVLİLERİ EĞİTİMLERİNİ TAMAMLADI

GÖNÜLLÜ OKUL GEÇİT GÖREVLİLERİ EĞİTİMLERİNİ TAMAMLADI
Bolu İl Emniyet Müdürlüğü trafik tedbirleri kapsamında 2021-2022 eğitim öğretim yılında öğrencilere yönelik ‘Okul Geçidi Görevlisi’ eğitimi düzenledi. Eğitimde, öğrencilerin okullarına giriş-çıkış saatlerinde yaşadıkları sorunlar göz önünde bulundurularak trafik güvenliği ve bilincinin oluşturulması için hem teorik hem uygulamalı olarak sunum yapıldı.

Haber: Servet Gökçek

İzzet Baysal Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesindeki eğitime, İl Emniyet Müdürlüğü personeli, İzzet Baysal Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Proje okulunda öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

2021-2022 eğitim öğretim yılında trafik tedbirleri kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü, İzzet Baysal Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Proje okulunun salonunda ‘Okul Geçidi Görevlisi’ eğitim verildi. Eğitimde öğrencilerin okuldan çıktıktan sonra karşıdan karşıya geçerken ne yapmaları gerektiği, yol vermeyen araçlar hakkında nasıl hareket etmeleri konusunda bilgiler aktarıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü personeli tarafından verilen eğitim sonunda öğrenciler Okul Geçidi Görevlisi olarak, hatalı sürücülere Trafik Polisi gibi nasıl ceza yazacakları konusunda gerekli evraklar verilerek bilgilendirildi.

Proje okulunun salonunda gerçekleştirilen Okul Geçidi Görevlisi eğitimin ardından uygulama yapıldı.

Eğitimde yer alan katılımcılar, ''Okul Geçit Görevlisi'' belgesini alıp, okul giriş-çıkış saatlerinde görevli olarak trafik yaya güvenliğini sağlayacak.

 

Etiketler: bolu haberler