Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ÖZCAN, PROGRAMIN KESİLMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ

ÖZCAN, PROGRAMIN KESİLMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ
Bolu Belediye Başkan Tanju Özcan, konuk olduğu programın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın videosunun yayımlanması için kesilmesine ilişkin, “İki gün önce çekilmiş programı bu saate niye koyuyorlar, onu anlamadım. Sesi çok kötü bence şarkı söylemesin” dedi.

HaberTürk ekranlarından yayımlanan HT Masa programına katılan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Oldukça heyecanlı devam eden program, başlangıcından yaklaşık 1 saat sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İzmir’deki “Engelleri Birlikte Aştık” başlıklı programı için kesildi.

“İKİ GÜN ÖNCE ÇEKİLMİŞ PROGRAM”

Programın kesilmesine ilişkin Başkan Özcan, tepki göstererek, Cumhurbaşkanı programının eski olduğunu ifade etti. Ayrıca Özcan, programda şarkı söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan için, “Ben anlamadım, şimdi bizim çok heyecanlı, güzel giden bir programımız vardı. Sayın Erdoğan’ın canlı bağlantılarına alıştık. Ama iki gün önce çekilmiş programı bu saate niye koyuyorlar onu anlamadım. Ayrıca bir de Sayın Cumhurbaşkanımızı ‘Çok severim’ diyemem ama ‘Çok sayarım’ dedim. İyi bir siyasetçi. Ama sesi çok kötü bence şarkı söylemesin bence bundan sonra” ifadelerini kullandı.