Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLUSPOR’DAN KUSURSUZ GALİBİYET

BOLUSPOR’DAN KUSURSUZ GALİBİYET
Boluspor, Spor Toto 1.ligin 14.haftasında kendi sahasında Eyüpspor’u konuk etti. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 2-0 önde kapattığı karşılaşmada Eyüpspor’u 3-1 mağlup etti. Kırmızı beyazlıların gollerini Bregu ve Kasongo (2) kaydetti. Kırmızı beyazlılar aldığı galibiyetle 16 puana yükseldi.

Boluspor teknik direktörü Reha Erginer, Eyüpspor maçına; Selmani, Abdurrahim, Fethi, Eray, Bregu, Zahit, Kasongo, Ali, Abdurrahman, Bertu, Berk on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde, Ömer, Diarrassouba, Hakan, Arda Şengül, Novak, Talha, Emin, Arda Köksal, Erkam yer aldı.

Eyüpspor ise Boluspor karşısına; Çağlar, Yalçın, Mezague, Mikail, Umut, Gökcan, Pa Dibba, Timur, Bülent, Uğur, Cenk Ahmet on biri ile çıktı.

BREGU PENALTIDAN ATTI

Karşılaşmaya Eyüpspor’un vuruşu ile başlandı. Maçın ilk 15 dakikası golsüz eşitlikle geçildi. Boluspor maçın 31.dakikasında penaltı kazandı. Kabongo’nun şutu Mezague’nin eline çarpınca karşılaşmanın hakemi tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Bregu topu ve kaleciyi ayrı köşelere gönderdi. Bu golle Boluspor, Eyüpspor karşısında 1-0 öne geçti.

KABONGO MUTLAK GOLÜ KAÇIRDI

Boluspor maçın 42.dakikasında 2.gole çok yaklaştı. Bertu’nun ara pasında topla buluşan Kabongo, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu auta attı. Boluspor bu dakikada mutlak gol pozisyonundan faydalanamadı.

KABONGO BU KEZ AFFETMEDİ

Karşılaşmanın ilk yarısının sonuna 3 dakika süre ilave edildi. Boluspor maçın 45+1.dakikasında 2 golü buldu. Bregu ceza sahasına getirdiği topu Berk’e aktardı, Berk’in ilk andaki vuruşu defans oyuncusundan dönüp Kabongo’nun önünde kaldı. Kabongo güzel bir vuruşla topu filelere gönderdi. Boluspor bu golle Eyüpspor karşısında farkı 2’ye çıkardı.

UMUT BULUT PENALTIDAN ATTI

Maçın ikinci yarsına Boluspor’un vuruşu ile başlandı. Eyüpspor maçın 55.dakikasında penaltı kazandı. Abdurrahman, Pa Dibba’yı ceza sahası içinde düşürdü. Karşılaşmanın hakemi tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Umut Bulut topu ağlarla buluşturdu. Bu golle skor 2-1’e geldi. Boluspor’da maçın 59.dakikasında Abdürrahim sarı kart gördü. Kırmızı beyazlılarda 64.dakikada Eray sarı kart gördü.

KABONGO’DAN BİR GOL DAHA

Boluspor maçın 65.dakikasında 3.golü buldu. Ani gelişen Boluspor atağında Kabongo kaleci Çağlar ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ağlara gönderdi. Bu golle Boluspor skoru 3-1’e taşıdı. Boluspor ilk oyuncu değişikliğini maçın 76.dakikada yaptı. Bertu oyundan çıktı, Novak oyuna girdi. Boluspor’da maçın 90.dakikasında iki oyuncu değişikliği birden yapıldı. Berk ve Bregu oyundan çıktı, Arda Köksal ve Hakan oyundan çıktı. Mücadelenin son anlarında Boluspor iki oyuncu değişikliği daha yaptı. Diarrassouba ve Diyar oyuna girdi, Kabongo ve eray oyundan çıktı.

SON ANLARDA GOL SESİ ÇIKMADI

Karşılaşmanın sonuna 5 dakika süre ilave edildi. Maçta kalan dakikalarda başka gol olmayınca Boluspor kendi sahasında Eyüpspor’u 3-1 mağlup ederek 3 hafta aranın ardından galibiyetle tanıştı. Kırmızı beyazlıların gollerini Bregu ve Kabongo (2) kaydetti.