Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“ATA TOHUMU TAKAS ŞENLİĞİNE TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR”

“ATA TOHUMU TAKAS ŞENLİĞİNE TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR”
Bolu Belediyesi ve Tohum Takas Topluluğu tarafından ortaklaşa yürütülen, ata tohumlarını koruma ve çoğaltma çalışmalarının tanıtımı için üretici-tüketici buluşması gerçekleştiriliyor. 27 Kasım 2021 Cumartesi günü 11.30-17.00 Bolu Pazarı orta halinde, “Geçmişten geleceğe ata tohumu takas ve üretici-tüketici buluşuyor şenliği” adı altında gerçekleştirilen şenliğe tüm halkımız davetlidir.

Bolu Belediyesi, tarımsal üretimi desteklemek ve ata tohumlarımızın gelecek nesillere sağlıklı şekilde ulaştırılmasını sağlamak amacıyla, tüm ata tohumlarının çoğaltılması ve dağıtılması konusunda çiftçilerimize destek vermeye devam ediyor. Bolu Belediyesi ayrıca, Türkiye’nin birçok noktasından gelen, domates, biber, karpuz, ıspanak, kabak, patates ve mısır başta olmak üzere yüzlerce ata tohumu için depo da oluşturuyor. Bu depolarda saklanan ve korunan tohumlar ise vatandaşlarımızla paylaşılıyor.

Bu sebeple Bolu Belediyesi ve Tohum Takas Topluluğu tarafından ortaklaşa yürütülen, ata tohumlarını koruma ve çoğaltma çalışmalarının tanıtımı için üretici-tüketici buluşması gerçekleştiriliyor. “Geçmişten geleceğe ata tohumu takas ve üretici-tüketici buluşuyor şenliği” adı altında düzenlenen şenlik 27 Kasım 2021 Cumartesi günü 11.30-17.00 Bolu Pazarı orta halinde gerçekleştirilecek. Şenliğe tüm halkımız davetlidir.


Etiketler: bolu haberler