Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

AKPINAR MAHALLESİ SAKİNLERİNDEN BAŞKAN ÖZCAN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

AKPINAR MAHALLESİ SAKİNLERİNDEN BAŞKAN ÖZCAN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ
Akpınar Mahallesi Muhtarı Mustafa Şengüleç ve mahalle sakinleri, Bolu Belediyesi’nce mahallelerinde yapılan dış cephe güzelleştirme çalışmalarından duydukları memnuniyeti iletmek üzere Başkan Özcan’a teşekkür ziyaretinde bulundular.


Bolu Belediyesi geçtiğimiz günlerde Akpınar Mahallesi’nde başlattığı güzelleştirme çalışmaları ile İzzet Baysal Caddesi’nin araç trafiğine açık bölümündeki bakımsız binaların tamamını hak sahiplerinden hiçbir ücret talep etmeksizin boyamış, bu sayede cadde üzerinde uzun yıllardır süregelen görüntü kirliliği son bulmuştu.

Mahalle sakinleri teşekkürlerini sundu

Bölgenin çehresini değiştiren çalışmaların tamamlanmasının ardından mahalle sakinleri bugün Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Akpınar Mahallesi Muhtarı Mustafa Şengüleç’in öncülüğünde belediyeye gelen heyet, Başkan Özcan’a çalışmalardan duyduğu memnuniyetlerini ileterek teşekkür ettiler. Ziyarette konuşan Mahalle Muhtarı Şengüleç, İzzet Baysal Caddesi üzerindeki binaların uzun yıllardır bakımsız olduğuna dikkat çekerek, “İzzet Baysal Caddesi üzerinde 48 seneden beri boyanmamış binaları boyatarak, hem verdiğiniz sözü yerine getirdiniz hem de şehrimize yakışmayacak bir görüntü kirliliğine son verdiniz. Bunun için mahalle sakinlerim ve esnaflarım adına şahsınıza ve ekip arkadaşlarınıza teşekkür ediyorum.” dedi.

“8 bin metrekare alanı boyamak suretiyle bölgeyi güzelleştirmeye çalıştık”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da ziyarette dış cephe güzelleştirme çalışması yapılan bölgenin Bolu’nun ana girişlerinden biri olduğuna dikkat çekerek, “Bolu’nun ana girişlerinden bir tanesi. Bu aslında gecikmiş bir proje oldu. Biz aslında projeyi 2019 yılında hayata geçirecektik. Bu pilot çalışma. Bununla ilgili sahibiyle kişisel arkadaşlığım olan bir boya firmamızdan hibe boya aldık. Boya hibe gelince işçiliği de biz yapalım dedik. Bu doğrultuda 8 bin metrekare alanı boyamak suretiyle bölgeyi güzelleştirmeye çalıştık. Bir nebze de olsa bu amaca ulaştık.” diye konuştu.

“Birçok mahallemizde benzer çalışmaları yapacağız”

Başkan Özcan,  projeye diğer mahallelerde devam edeceklerini de söyleyerek, “Bundan sonra da Akpınar, Semerkant, Gölyüzü, İhsaniye Mahallelerimiz başta olmak üzere birçok mahallemizde benzer çalışmalar yapacağız. Bazı yerlerin tamamını boyayacağız, bazı yerlere boya desteği vereceğiz. Bu şekilde Bolu’yu güzelleştirmeye çalışacağız. Çünkü o binaların o şekilde kalmasına kimsenin faydası yok.” ifadelerini kullandı.

Etiketler: bolu haberler