Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN ÖZCAN’DAN EMEKTAR EĞİTİMCİLERE ÖĞRETMENLER GÜNÜ ZİYARETLERİ

BAŞKAN ÖZCAN’DAN EMEKTAR EĞİTİMCİLERE ÖĞRETMENLER GÜNÜ ZİYARETLERİ
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Öğretmenler Günü nedeniyle Emekli Öğretmenler Derneği’ni ve emekli öğretmen Şaban Ertozan’ı ziyaret etti.


Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak Bolu Emekli Öğretmenler Derneği’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Tanju Özcan, dernek lokalinde Dernek Başkanı Selami Demirdöğen ve beraberindeki kalabalık tarafından karşılandı. Demirdöğen ve emekli öğretmenleri selamlayan Başkan Özcan, emekli eğitimcilere çiçek vererek, Öğretmenler Günü’nü kutladı.

“BUGÜNLERE GELMEMİZDE ÇOK BÜYÜK HAKKINIZ VAR DEMEK İÇİN BURADAYIM”

Lokali dolduran emekli öğretmenlere de hitap eden Özcan, “Beni biliyorsunuz zaten, öğretmen anne babanın çocuğuyum. Eşim öğretmen. Dolayısıyla camiaya uzak biri değilim. Son derece kutsal bir meslek icra ettiniz. Hepinizin üzerimizde hakkı var. Burada benim öğretmenliğimi yapmış olan büyüklerim de var. Öncelikle hepinizi burada sağlıklı sıhhatli görmekten büyük mutluluk duyuyorum. Bugün ‘Sizleri unutmadık demek için, bugünlere gelmemizde sizlerin çok büyük hakkınız var demek için ve Öğretmenler Gününüzü kutlamak için buradayım. Ama sizin bize soracağı, bizi eleştireceği şeyler varsa da bunları samimiyetle duymak, dinlemek isterim. Ben çoğunuzun evladı sayılırım. Sizden gelecek eleştiri beni üzmez, tam tersi mutlu eder.” dedi.

DEMİRDÖĞEN’DEN TEŞEKKÜR

Emekli Öğretmenler Derneği Başkanı Selami Demirdöğen ise konuşmasında, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın derneğe vermiş olduğu desteklere değinerek teşekkürlerini sundu.

ÜZERİNDE EMEĞİ OLAN ERTOZAN’I DA UNUTMADI

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Öğretmenler Günü nedeniyle 2. ziyaretini ise emekli eğitimci Şaban Ertozan’a yaptı. Bolu’nun sevilen emektar eğitimcilerinden olan Ertozan’ı ikamet ettiği evinde ziyaret eden Özcan, üzerinde çok emeği olan Ertozan’ın, Öğretmenler Günü’nü kutlayarak hediye takdiminde bulundu.

Etiketler: bolu haberler