Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU BELEDİYESİ’NDEN SUYA BÜYÜK İNDİRİM

BOLU BELEDİYESİ’NDEN SUYA BÜYÜK İNDİRİM
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın seçim vaatleri arasında da yer alan ‘5 yılın sonunda Türkiye’nin en ucuz suyunu Bolu kullanacak’ sözü adım adım gerçekleşiyor. Bolu Belediye Meclis toplantısında müjdeyi Bolu halkına veren Başkan Özcan, mekanik sayaç su ücretlerinin 2,50 TL’ye düşürüleceğini açıkladı.
Bolu Belediyesi Kasım Ayı 2. Birleşiminde gerçekleştirilen oylama ile Bolu’da su ücretlerine büyük bir indirim daha geldi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın göreve geldiği günden bu güne kadar suya zam yapmayan ve hatta büyük oranlarda indirim yapan Türkiye’deki tek belediye Bolu Belediyesi oldu. Başkan Özcan’ın seçim vaatleri arasında da yer alan ‘5 yılın sonunda Türkiye’nin en ucuz suyunu Bolu kullanacak’ sözü ise bu büyük indirimle birlikte adım adım gerçekleşiyor.
Meclis toplantısında yaptığı konuşmada Bolululara sürprizi açıklayan Başkan Tanju Özcan; “Göreve geldiğimizde Bolululara bir sözümüz vardı ve bu sözü yerine getirmek için adım adım ilerliyoruz. Bugün aldığımız karar ile Bolu’da mekanik su sayaçlarındaki su ücretimiz 2,50 TL’ye düşecek. Şimdiden tüm halkımıza hayırlı olsun” dedi.