Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Bolu Belediyesi Sosyal Tesisi açıldı

Bolu Belediyesi Sosyal Tesisi açıldı
Bolu halkına ucuz ve kaliteli hizmet sunacak Masal Park içindeki Bolu Belediyesi Sosyal Tesisi hizmete girdi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, tesisle ilgili, “İnsanların 1 liraya çay içebileceği, bazı ürünlerimizi dışarıya göre çok daha ucuza tüketebileceği, çocuklarımız burada keyifle vakit geçirirken büyüklerinin de rahatça oturabileceği ilk sosyal tesisimizi açmış bulunuyoruz. Bolumuza hayırlı uğurlu olsun.” dedi.
Kılıçarslan Mahallesi’ndeki Masal Parkı bugün itibariyle “Bolu Belediyesi Sosyal Tesisi” olarak Bolu halkına hizmet vermeye başladı. Bolu Bel. A.Ş’ye geçen ve bakım onarım çalışmaları tamamlanan parka vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, park içindeki kafeterya da akşam saat 18.00 itibariyle kapılarını misafirlerine açtı. 
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da kafeye gelerek, misafirler ile sohbet etti. Tüm masaları tek tek dolaşan Özcan, ardından kısa bir konuşma yaptı. 
“Bolumuza hayırlı uğurlu olsun”
Bolu’nun Türkiye’de sosyal tesisi olmayan ender şehirlerden biri olduğunu söyleyen Özcan, “Bugün Bolu’da bir ilke şahit oluyoruz. Bolu Türkiye’de sosyal tesisinin olmadığı ender şehirlerden bir tanesiydi. Burayı şirketimiz müstecirden devraldı. Hızlı bir şekilde bakım yaptı. Seçimden önce de söz vermiştik: İnsanların 1 liraya çay içebileceği, bazı ürünlerimizi dışarıya göre çok daha ucuza tüketebileceği, çocuklarımız burada keyifle vakit geçirirken büyüklerinin de rahatça oturabileceği ilk sosyal tesisimizi açmış bulunuyoruz. Bolumuza hayırlı uğurlu olsun. Bu resmi açılış değil.” diye konuştu.
“Tek sosyal tesisle bırakmak istemiyoruz Bolu’yu”
Konuşmasında yeni sosyal tesis müjdeleri de veren Belediye Başkanı Özcan, “Bizim hedeflerimiz de şu var: tek sosyal tesisle bırakmak istemiyoruz Bolu’yu. Belediyemizin bundan sonra da sosyal tesisleri olacak. Tıpkı diğer belediyelerde olduğu gibi” ifadelerini kullandı.
Başkan Özcan, daha sonra misafirler arasındaki küçük bir kız ile dans etti ve ardından Bolu Belediyesi Sosyal Tesisinden ayrıldı.