Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Bolu’da Derya Uluğ rüzgârı esti

Bolu’da Derya Uluğ rüzgârı esti
Bolu Belediyesi’nin Cumhuriyet Bayramı konserinde sahne alan sevilen sanatçı Derya Uluğ, söylediği şarkılar ve marşlarla on binlerce Boluluya muhteşem bir gece yaşattı.


29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98. Yılı Bolu’da coşkuyla kutlandı. Kutlama etkinlikleri kapsamında Bolu Belediyesi tarafından bir açık hava konseri düzenlendi. 
On binlerce kişi konser alanını doldurdu
Belediye önünde gerçekleşen konserde, sevilen sanatçı Derya Uluğ sahne aldı. Soğuk havaya rağmen Bolulu vatandaşlar konsere adeta akın etti. Yaklaşık 3 saat sahnede kalan Derya Uluğ, söylediği şarkılar ve marşlarla belediye önünü dolduran on binlerce kişiyi coşturdu. Uluğ, söylediği şarkılar kadar, sahne performansıyla da hayranlarından tam not aldı. 
Başkan Özcan Bolululara Cumhuriyet’e sahip çıkma çağrısı yaptı
Konserin son bölümünde Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, eşi Meral Özcan ve oğlu Can Özcan ile birlikte sahneye çıktı ve Bolululara Cumhuriyet coşkusunu doyasıya yaşatan Derya Uluğ’a çiçek ve teşekkür plaketi takdiminde bulundu. Sahnede kısa bir konuşma da yapan Başkan Özcan, Cumhuriyetin önemine değinerek, başta gençler olmak üzere tüm Bolu halkına ilelebet Cumhuriyet’e sahip çıkma çağrısı yaptı.