Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Tanju Özcan için kritik gün

Tanju Özcan için kritik gün
CHP Yüksek Disiplin Kurulu pazartesi günü toplanıyor. Kurulda Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan sözlü savunma yapacak. Daha önce YDK kararına saygı göstereceğini söyleyen Başkan Özcan, “çizgimden asla vazgeçmem” ifadelerine yer vermişti.

CHP Yüksek Disiplin Kurulu 25 Ekim Pazartesi genel merkezde tüm üyeleriyle toplanacak. Kurulda savunma yapacak olan isimlerden bir tanesi Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan. Başkan Özcan katıldığı bir programda anlattığı anısından dolayı tepki toplamış, yanlış anlaşıldığını ifade ederek özür dilemişti. Başkan Özcan, 6 Eylül tarihli MYK tarafından uyarı cezası alması istemiyle Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edilmişti. Özcan genel merkeze gidip sözlü savunma yapacak.

YDK kararına saygı duyacağını belirten Özcan olası bir ihraç kararı için ise, “Partiden ihraç edilmem yönünde beklentisi olanlar vardı. İhraç edilseydim herhangi bir partiye gitmem gibi bir düşüncem yoktu bağımsız olarak kalırdım. İhraç edilseydim sadece CHP ile resmi bağım kopardı, Atatürkçülük ve Türk milliyetçisi çizgimden asla taviz vermezdim” İfadelerini kullanmıştı.