Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Bu haberi okurken kanınız donacak

Bu haberi okurken kanınız donacak
Geçtiğimiz gün Bolu'da yaşanan iğrenç olay adeta kan dondurdu. Yaşananlar adeta bir korku filminin sahnesi gibiydi.

İddiaya göre; Bolu'da nakliyecilik yapan ve önceden de sabıkası olduğu öğrenilen Mehmet C. isimli şahıs önceden ilişkisi olduğu ve pastanede çalışan bir bir bayanı yine aynı pastanede çalışan bir erkek personelle yolda yürürken gördü. Eski sevgilisini başka bir erkekle gören Mehmet C. adeta çılgına döndü.

Hemen durarak genç kız ve erkeği arabasına bindiren Mehmet C. daha sonra Bolu'da taksicilik yaptığı öğrenilen arkadaşı Ümit A.'yıda yanına alarak kızı ve erkek arkadaşını darp etmeye başladılar. 

Mehmet C. ve arkadaşı Ümit A. bir panelvana bindirdikleri genç kız ve erkek arkadaşını ıssız bir yere götürdüler.

BÜYÜK KABUS YAŞANDI...

Asıl büyük kabusta bundan sonra başladı. Genç kız ve arkadaşını burada çırılçıplak soyarak dövmeye devam eden 2'li daha sonra kızla erkeği cinsel ilişkiye zorladı. Bu esnada darp olayıda devam etti. Yine cani arkadaşlar kanlar içinde kalan kız ve erkeğin üzerine çişlerini yaptılar. Saatlerce süren bu vahşetide anbean cep telefonu ile kayda aldılar.

TEHDİT ETTİLER...

Mehmet C. ve arkadaşı Ümit A. yaşananları anlatmaları durumunda cep telefonuna kaydettikleri görüntüleri herkese izletecekleri tehdidiyle genç kız ve erkeği şehir merkezine bıraktılar.

Hemen polise giden kız ve erkek arkadaşı şikayetçi oldular. Polis Mehmet C. ve Ümit A. isimli şahısları yakalayarak gözaltına aldı.

Mahkemeye çıkarılan Mehmet C. ve Ümit A. tutuklandı.

Kaynak: Bolu Gazetesi