Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN ÖZCAN, BİRİNCİLİĞİNİ DEĞERLENDİRDİ

BAŞKAN ÖZCAN, BİRİNCİLİĞİNİ DEĞERLENDİRDİ
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, SONAR araştırma şirketi tarafından yapılan “Belediye Başkanları Başarı Oranları Araştırması – Eylül 2021” sonuçlarını değerlendirdi. Özcan, AK Partili üyelere, “Sizin beceriksizliğinize borçluyum. Çok teşekkür ediyorum. Önümü açtınız” dedi.

Bolu Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı 2. Oturumunda, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, SONAR Araştırma Şirketi tarafından yayımlanan en başarılı belediye başkanı verilerini değerlendirdi.

“SİZE MUTLU EDECEK BİR HABERİM VAR”

Konuyu AK Partili Meclis Üyelerine yönelik ifadelerle anlatmaya başlayan Özcan, “Size mutlu edecek bir haberim var. Bugün bir anket yayımlanmış. Size de yakın bir firma. SONAR. Türkiye’de Recep Tayyip Erdoğan’ın 94’de Cumhurbaşkanı belediye başkanı seçileceğini bilen tek firma. 2002’de AK Parti ve CHP dışında diğerlerinin baraj altında kalacağını, AKP’nin yüzde 33,9’la iktidara geleceğini bilen, keza 2014 seçimlerinde Cumhurbaşkanı’nın yüzde 54’le seçileceğini bilen, bizim partinin de çalışılmamasını tavsiye ettiği, onlara göre ‘yandaş’, sahibi her akşam CNN Türk başta olmak üzere AK Parti’ye yakın kanallarda…” dedi.

“YÜZDE 68,3’E ÇIKMIŞ VE BİRİNCİ OLMUŞUZ”

En başarılı başkan oranlarını açıklayan Özcan, “Bakın bakalım bugün yayımladığı anket. Büyükşehir ve Belediye Başkanları’nın başarı araştırması. İl Belediyelerine bakın. Ne yazıyor orada? Yüzde 68,3’le şu anda Türkiye’de rekor bir destekle, AK Parti’nin tek başına yüzde 76 oy aldığı yerdeki belediye başkanının haline bakın. Benim partim burada yüzde 25 oy alıyor arkadaş. Yani ‘başarılı buluyorum’ diyenler yüzde 68,3’e çıkmış ve birinci olmuşuz. Siz hala ‘O mu oldu, bu mu oldu?’ Dünya’da haberiniz yok” ifadeleri kullandı.

“PEK MUTLU OLMADINIZ”

Birincilikte AK Parti’nin “başarısızlığının” olduğunu ifade eden Özcan, “Ama bu başarımı Millet İttifakı Meclis Üyeleri’nin yanı sıra, Milliyetçi Hareket Partilileri katmadan söylüyorum. Sizin beceriksizliğinize de borçluyum. Çok teşekkür ediyorum. Önümü açtınız. Allah bin kere razı olsun. Neyse mutlu oldun diye gösterdim ama pek mutlu olmadınız yani” şeklinde konuştu.