Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

"Sözde milliyetçi görmek istiyorsan aynaya bakacaksın"

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın ,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü için gerçekleştirilen programda Bolu Belediyesi'nin 15 Temmuz’un ertesinde düzenlendiği konsere tepki göstererek "Sözde milliyetçiler" ifadesini kullandı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ise AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın 'ın bu sözlerine sert tepki gösterdi. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Tanju Özcan " Sen Tanju Özcan'a sözde milliyetçi diyemezsin, haddini bil. Bana sözde milliyetçi lafı söylenebilecek en büyük hakaret. Sözde milliyetçiler terör örgütleriyle masaya oturanlar, 15 Temmuz' da bu hain kalkışmayı gerçekleştirenlere yıllarca her türlü konuda destek verenlerdir. Benden sözde milliyetçi çıkmaz. Sözde milliyetçi görmek istiyorsan aynaya bakacaksın " dedi.



Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu'da  15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü için gerçekleştirilen programda AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın'ın sözlerine tepki gösterdi. Başkan Tanju Özcan"  Dün gece yine gelenek değişmedi. Sonradan partisini değiştiren Ak Parti Milletvekili  Arzu Aydın'ın konuşmasını üzüntüyle takip ettim. Belediyemizin düzenlediği konseri aklınca eleştirmiş.  Sayın milletvekilimiz 15 Temmuz'un ne olduğunu anlayamamış. 15 Temmuz günü Türkiye'nin tüm fertleri hainleri durdurarak ülkelerini savundular. Orada 251 vatandaşımız şehit oldu." dedi.


Etkinlikte Belediye Başkan Yardımcımız  Rasim Özdemir'in konuşmasını yuhalayan birkaç mensubu kınıyorum.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu'da  15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü için gerçekleştirilen programda, Bolu Belediyesi Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir'in yaptığı konuşmayı yuhalayanları kınadı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan" 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü için gerçekleştirilen programda Bolu Belediyesi Başkan Yardımcımız Rasim Özdemir'in yaptığı konuşmayı baştan sona izledim ve her satırına imzamı atarım.    Rasim bey orada bu cemaat tosuncuklarının bir gün general seviyesine gelerek Cumhuriyetimize kastedeceğini söyleyen  Uğur Mumcu'yu andığı için bir kaç mensubun yuhalamasın ben anlamıyorum. " dedi. 

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan , Arzu Aydın'ın Bolu Belediyesi'nin düzenlediği konsere katılan vatandaşları cenaze evi önünde eğlenmeye çalışan kişilere benzetmesini ayıpladığını söyledi. Tanju Özcan , " Arzu Aydın, bu konuda kamuoyundan özür dilemeli. Çok net bir şekilde kınıyorum. Kendisini ayıplıyorum. Biz komşusunun evinde cenaze varken eylenenlerden hiç olmadık. " ifadelerinde bulundu. 

Başkan Özcan " 17 Temmuz Atatürk'ün Bolu'ya geliş yıl dönümü. Biz konseri 17 Temmuz' da yapmayı planlamıştık ama uygun olmadı. Bunu 16 Temmuz' da gerçekleştirelim dedik. Biz bolu halkı olarak 16 Temmuz' da, 15 Temmuz zaferini kutlayalım istedik. " dedi.