Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLUSPOR’UN TERCİHİ YİNE DİADORA

BOLUSPOR’UN TERCİHİ YİNE DİADORA
Boluspor 2021 – 2022 sezonu için dünyanın en önemli spor markalarından olan Diadora ile tekrar anlaşma sağladı. Kırmızı beyazlı oyuncular ve teknik heyet, geçtiğimiz yılda Diadora’nın distribütörü olan Abant Spor mağaza sahibi Ümit Yıldırım’ın katkılarıyla Diadora markasını tercih etmişti.

Bu sezonda forma ve kamp ürünleri olarak dünyaca ünlü Diadora markası ile anlaşan Beypiliç Boluspor’da yeni sezon ürünlerinin satışını kırmızı beyazlı taraftarlar tarafından merakla bekleniyor.

Haber: Burhan Yeşiltaş

“Anlaşmanın her iki tarafa da uğur getirmesini dilerim”

Diadora Türkiye Distribütörü, Metsspor Yönetim Kurulu Başkanı Fazlıhan Carus’ta geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda Boluspor ile çalışacakları için mutlu olduklarını kaydetti. Carus; “Yeni sezon için Boluspor ile Diadora markamız arasında anlaşmaya varılmıştır. Anlaşmanın her iki tarafa da uğur getirmesini dilerim. Boluspor için en yeni kreasyonlarımızı bu sezon devreye sokacağız” dedi.

“Bolusporumuzu en yeni ürünlerle buluşturmaya kararlıyız”

Bolu’da faaliyet gösteren ve Diadora’nın distribütörü olan Abant Spor mağaza sahibi Ümit Yıldırım, “Dünyada birçok spor branşında faaliyet gösteren bir markanın Bolu’nun en büyük değerlerinden biri olan Boluspor markasıyla birleşmesinde bir payım olmasından dolayı çok mutluyum. Geçen sezon olduğu gibi bu sezonda şehrimizin takımı Bolusporumuzu en yeni ürünlerle buluşturmaya kararlıyız.” ifadelerine yer verdi.

“Boluspor dünya markalarından olan Diadora giyecek”

Bolu’da 3 yıldır Bahçelievler Mahallesi çiğdem sokakta faaliyet gösteren Abant Spor mağazasının sahibi Yıldırım, “Kısa sürede Bolu’da birçok spor branşında faaliyet göstermeye başladık. Bende bir Bolulu olarak bolunun en büyük değerlerinden biri olan Boluspor markasını dünya markalarından biri olan Diadora markasıyla buluşmasında aracı olmaktan dolayı çok mutluyum.” dedi.

Birçok takımla görüşmeler sürüyor

Öte yandan Metaspor-Diadora Türkiye’nin yeni sezon öncesi birçok futbol, basketbol, voleybol ve Hentbol olmak üzere kulüpleri ile ürün tedarikçisi konusunda anlaşma sağlaması bekleniyor.