Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Başkan Özcan o toplantıya neden katılamadığını açıkladı

Başkan Özcan o toplantıya neden katılamadığını açıkladı
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, geçtiğimiz günlerde Gaziantep’te düzenlenen Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanlarının katıldığı belediye başkanları toplantısına neden katılmadığını açıkladı. Daha önceden Bakü’de bir program yaptığını belirten Başkan Özcan, “Bakü programı yapmıştım. Sonradan belediye başkanları toplantısı konulmuş. Ondan dolayı da katılamadı. Orada ne konuşuldu onu da bilmiyorum” ifadelerini kullandı.
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Gaziantep’te düzenlenen ve 250’ye yakın Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanının katılımıyla gerçekleşen Belediye Başkanları Çalıştayına neden katılmadığını açıkladı. Katılmadığı için bir çok dedikodunun da çıktığı toplantıya neden katılmadığı belirten Başkan Özcan, daha önceden Bakü’da bir program düzenlediğini ve oraya gittiğini belirtti.

 
“BAKÜ PROGRAMI YAPMIŞTIM”

Milli maçları izlemek için daha önceden Bakü programı düzenlediğini belirten Başkan Özcan, “Belediye Başkanları toplantısına katılamadım. Daha önceden Bakü programı yapmıştım. Benim milli duygularım yüksektir biraz. Bunu hep söylerim. Ben çok muhafazakar bir insan değilim. Ama gittikçe muhafazakarlaşıyorum.  Ama milliyetçi bir insan olduğumu kimse tartışamaz. Çünkü çizgim hep belli. Milli maçla ilgili Bolulu bir iş adamımız vardı. Orada iş yapan. Bana bir davetiye gönderdi. Bizde tamam dedik. Sonradan belediye başkanları toplantısı konulmuş. Ondan dolayı da katılamadı. Orada ne konuşuldu onu da bilmiyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bolu Takip Gazetesi