Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI TÖRENLE KUTLANDI

19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI TÖRENLE KUTLANDI
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 102’nci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Anıt Park’ta program düzenlendi. Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerafettin Çilkara “Gençlik ve Spor Bakanlığımız 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın koronavirüs salgını nedeniyle meydanlarda değil, interaktif olarak dijital ortamda kutlanacağını açıkladı” dedi.

Törene, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, Bolu İdare Mahkemesi Başkanı Turgut Delal, Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerafettin Çilkara, siyasi parti il başkanları, kurum müdürleri, STK’lar, Bolu Gençlik ve Spor İl müdürlüğü personeli ve öğrenciler katıldı.

Gençlerin sosyal, kültürel, zihinsel, sportif ve sanatsal gelişimlerine katkıda bulunmak, milli ve manevi değerlere saygılı, görev ve sorumluluk bilinci gelişmiş ve toplumla bütünleşmiş sağlıklı nesiller yetiştirilmesini sağlamak amacıyla 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Anıt Park’ta çelenk sunma töreni düzenlendi. Törende Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerafettin Çilkara’nın Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu, Bolu Belediyesi Bando Ekibi eşliğinde İstiklal Marşı okundu, Türk bayrağı göndere çekildi.

Çelenk sunulmasının ardından Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerafettin Çilkara herkesin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayarak, koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında, bayramın meydanlarda değil, interaktif bir şekilde dijital ortamlarda kutlanacağını dile getirerek, “Malum olduğumuz üzere dünyayı etkisi altına alan, koronavirüs salgınının bir an önce bitmesini ve normal hayata dönmeyi hepimiz en güzel şekilde arzu ediyoruz. En kısa sürede sağlık ve sıhhatli bir şekilde hayatımıza devam etmeyi arzu ediyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığımız 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın koronavirüs salgını nedeniyle meydanlarda değil, interaktif olarak dijital ortamda kutlanacağını açıkladı. Bizler de Gençlik ve spor İl Müdürlüğü olarak, Bakanlığımızın ve valiliğimizin verdiği talimatlara ve tedbirlere uyarak programlarımızı yapıyoruz. Başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmetle ve milletle anıyor, Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramınızı bir kez daha kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.