Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

AKŞENER DÖRTDİVAN’DA VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU

AKŞENER DÖRTDİVAN’DA VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Bolu ziyaretinde Dörtdivan ilçesinde vatandaşla buluşmuş, ilçede yaşayan vatandaşların dertlerini dinlemişti. Akşener kendisinden 5000 metre içme suyu borusu talep eden Çavuşlar Mahallesi Muhtarı İbrahim Özdemir’in isteğini yerine getirdi. İçme suyu borularının ilçeye teslimi hakkında değerlendirme yapan İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş “Verdiği sözü unutanlardan değiliz” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve ekibi ülkeyi karış karış gezmeye, vatandaşın ayağına giderek dertlerini dinlemeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl ekim ayında Bolu’ya gelen Akşener ilçe ziyaretleri gerçekleştirmişti. Dörtdivan ilçesinde vatandaşın dertlerini ve taleplerini dinleyen Akşener, içme suyu borusuna ihtiyaç duyduklarını söyleyen Çavuşlar Mahallesi Muhtarı İbrahim Özdemir’in talebini geri çevirmedi. Muhtar Özdemir’e 5000 metre içme suyu borusu teslim edildi. Vatandaşın ihtiyacını karşılamaktan mutluluk duyduklarını söyleyen İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş “Biz vatandaşımızın derdine elimizden geldiği kadar gücümüz yettiği kadar derman olmaya çalışıyoruz. Bizim tek derdimiz memleket sevdasıdır. Biz diğerleri gibi dün verdiği sözü unutanlardan olmadık. Ülkemizin memleketimizin daha iyi olması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Aziz milletimiz her şeyin en iyisine layıktır” dedi.

TEŞEKKÜR EDERİZ

İçme suyu borularını teslim alan muhtar Özdemir, kendilerine bu hizmeti kazandıranlara sırası ile teşekkür etti. Özdemir teşekkür metninde “5000m içme suyu boruları bugün teslim alınmıştır. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş’a, Bolu İYİ Parti İl Başkanımız Ahmet Örnekbaş’a, İYİ Parti Dörtdivan ilçe Başkanımız Sedat Özdemir’e, ASKİ Genel Müdürlüğüne,Topuz Plastik Firmasına ve aracı temin eden Dörtdivan Belediye Başkanımız Hamza Efe’ye teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.