Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Polis Haftası ziyaretleri Gerede'de gerçekleşti

Polis Haftası ziyaretleri Gerede'de gerçekleşti
Gerede Kaymakamı Cengiz Ayhan ile Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar Polis Haftası münasebetiyle ziyaretler gerçekleştirdi.
Gerede Kaymakamı Cengiz Ayhan ile Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar Türk Polis Teşkilatının 176. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla; Gerede İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne ve Esentepe Bölge Trafik İstasyon Amirliği’ne ziyaret gerçekleştirdiler. Gerede İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde; İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Akbıyık’ın ve İlçe Emniyet Müdürlüğü personelinin günlerini kutladılar. Akabinde, Esentepe Bölge Trafik İstasyon Amirliği’nde;  Esentepe Bölge Trafik İstasyon Amiri Kürşat Ergün’ün ve istasyonda görevli emniyet personelinin günlerini kutladılar.

Ziyaretler sonrası açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; ‘’Polis Haftası münasebetiyle İlçe Kaymakamımız Cengiz Ayhan beyefendi ile birlikte; İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Akbıyık’ı ve görevli emniyet personelini ziyaret ettik. Akabinde; Esentepe Bölge Trafik İstasyon Amiri Kürşat Ergün’ü ve istasyonda görevli emniyet personelini ziyaret ettik. Bu vesile ile tekraren tüm polislerimizin haftasını kutlar, şehit polislerimize Allah’tan rahmet, gazi ve görevinin başındaki tüm polislerimize sağlık sıhhat ve afiyet dilerim. Polis teşkilatımıza minnettarız’’ dedi.

Ziyaretler öncesi Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Gerede İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne ve Esentepe Bölge Trafik İstasyon Amirliği’ne tatlı ikramında bulundu.