Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Yeniçağa Aşçılar MTAL , "Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi" ne katıldı

Yeniçağa Aşçılar MTAL ,
Milli Eğitim Bakanlığı'nın başlatmış olduğu " Mesleki Eğitimde 1.000 Okul Projesi" ne Bolu'dan katılan beş okuldan biri olan Yeniçağa Aşçılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi katıldı. Yeniçağa Aşçılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi proje kapsamında öğretmenleriyle ve öğrencileriyle bir çok faaliyet gerçekleştirdi.
Milli Eğitim Bakanlığı'nın başlatmış olduğu " Mesleki Eğitimde 1.000 Okul Projesi" ne Bolu'dan katılan  Yeniçağa Aşçılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi , öğretmenleriyle ve öğrencileriyle proje kapsamında faaliyetlerini gerçekleştirdi. Yeniçağa Aşçılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ,  okullarda koşulların iyileştirilmesi, öğrencilerin okul terkinden ve devamsızlıklardan korunması ve meslek öğrencilerinin kültürel ve sportif becerilerinin arttırılması amacıyla bu projeye katıldı.  Yeniçağa Aşçılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi , birbirinden çeşit eğitici ve öğretici faaliyetlerini proje kapsamında gerçekleştirdi. 

 Yeniçağa Aşçılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi,  " Mesleki Eğitimde 1.000 Okul Projesi" kapsamında bisiklet etkinliğinden öğrencilere tamamlayıcı eğitim kitabı dağıtılmasının yanında  çeşitli eğitimler ve Instagram E-Kariyer Seminerleri düzenledi. Proje ile birlikte okulu tekrar yenileyip kütüphanesini zenginleştiren Yeniçağa Aşçılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi,  kütüphane köşesi oluşturdu.