Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU'DA KAFE VE RESTORANLAR AÇILIYOR MU?

BOLU'DA KAFE VE RESTORANLAR AÇILIYOR MU?
Kabine Toplantısı sonrası kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, esnafın merakla beklediği mekanlarla ilgili alınan kararı açıkladı. Erdoğan, "Restoran, kafe gibi yerler çok yüksek riskli iller dışında Türkiye genelinde sabah 7 ile akşam 19 saatleri arasında yüzde 50 kapasiteyle hizmet verebilecek" dedi.
Milyonların heyecanla normalleşmeye yönelik çıkacak kararları beklediği Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Beştepe'de 3 buçuk saat süren toplantıdan sonra restoran ve kafelerin açılması, yüz yüze eğitim ve hafta sonu ile hafta içi kısıtlama saatlerinde atılacak yeni adımlarla ilgili açıklamalar geldi.

YÜZDE 50 SINIRLAMA İLE FAALİYETE GEÇİLİYOR
Toplantı sonrası kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, esnafın merakla beklediği mekanlarla ilgili kararı açıkladı. Erdoğan, "Restoran, kafetarya, tatlıcı, pastane, kıraathane, çay bahçesi gibi yerler çok yüksek riskli iller dışında sabah 7 ile akşam 10 arasında faaliyetlerini yüzde 50 sınırlama ile sürdürecektir." ifadesinde bulundu.

HALI SAHA VE HAVUZLAR DA AÇILDI
Erdoğan ayrıca farklı mekanlarla ilgili olarak da şunları kaydetti: "Halı saha ve havuz düşük riskli illerde gibi yerler sabah 9 ile akşam 19 arasında faaliyetini sürdüreceklerdir."