Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

345 İŞÇİ ALINACAK!

345 İŞÇİ ALINACAK!
Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yayımladığı ilanlara personel ve işçi alımları yapılacak. İşçi alımları kapsamında Bolu’dan da 345 kişi istihdam edilecek.

 Türkiye İş Kurumu aracılığıyla yayımlanan ilanlara göre Bolu’dan 345 vatandaşa iş imkânı sunulacak. Yayımlanan ilana göre en çok personel ihtiyacı olan bölüm 34 kişi ile beden işçisi olurken 21 piliç kesim ve işleme elemanı ile 15 metal levha tezgâh işçisi oldu.

 İŞTE İŞÇİ ALIM KADROLARI:

3 kurye, 3 çikolata imal işçisi, 34 beden işçisi, 1 muhasebeci, 1 sevkıyat görevlisi, 1 halkla ilişkiler ve tanıtım uzmanı, 5 Metal Mamuller Montaj İşçisi, 5 Kablo Gruplama İşçisi, 21 Piliç Kesim ve İşleme Elemanı, 1 Endüstri Mühendisi, 1 Metal Pres Makinesi Operatörü, 1 Ziraat Mühendisi, 1 Usta Yardımcısı, 5 Proses İşçisi, 5 Şoför-Yük Taşıma, 2 İnşaat Teknolojisi Teknisyeni, 2 İnşaat Teknolojisi Teknikeri, 1Kasiyer, 1Kalite Kontrolcü, 1 Laborant Ve Veteriner Sağlık Teknikeri, 1 Veteriner Hekim,  1 Direksiyon Eğitmeni, 1 Yönetici (İş Hizmetleri) ,1 Reyon Görevlisi, 15 Metal Levha İşleme Tezgâh İşçisi, 1 Elektrikçi (Genel) ,1 Elektrik Mühendisi, 1 Plastik Enjeksiyon Sorumlusu, 1 Büro Memuru, 1 Satış Danışmanı, 1 Konfeksiyon İşçisi, 1 Ön Muhasebeci, 1 Resepsiyon Görevlisi (Ön Büro Elemanı) ,1 Barmen, 1 Garson (Servis Elemanı) ,1 Temizlik Görevlisi, 2 Makine Mühendisi, 1 Motosikletli Kurye, 1 Metal Pres Makinesi Operatörü, 1 Ahşap Mobilya İmalat Ustası, 1 Aşçı, 1 Büro Memuru (Genel)  ,1 Marangoz,  2 Otomotiv Elektrikçisi, 2 Resepsiyon Görevlisi (Ön Büro Elemanı) ,3 Makineci (Dikiş) ,2 Satış Danışmanı / Uzmanı, 1 Proses İşçisi, 2 Reyon Görevlisi, 1 Kasiyer, 1 Endüstri Mühendisi, 1 Makineci (Dikiş),1 Ön Muhasebeci, 1 Aşçı Yardımcısı, 1 Ahşap Boyama ve Vernikleme Elemanı, 1 Kalite Kontrol Sorumlusu, 1 Asansör Bakım ve Onarım İşçisi, 4 Araç Muayene İstasyonu Teknisyeni, 1 Ön Muhasebeci, 1 Satış Danışmanı / Uzmanı, 1 Güvenlik Görevlisi” olarak açıklandı.

Başvuru süreci

Personel alımlarına başvuru yapmak isteyenler İŞKUR hizmet merkezleri yardımıyla ya da www. İşkur.gov.tr adresinden başvuru yapabilirler.