Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BELEDİYE KANDİL LOKMASI DAĞITTI

BELEDİYE KANDİL LOKMASI DAĞITTI
Bolu Belediyesi Regaip Kandili sebebiyle 6 bin kişilik lokma dağıtıldı. Kalıcı Konutlar semt pazarında kurulan stantta halka lokma ikram eden Bolu Belediye Başkanlığı Sözcüsü ve Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, başta Bolu halkı olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek Regaip Kandilini kutladı.


HABER: ASLI AKIŞ

Bolu Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından her kandilde olduğu gibi üç ayların başlangıcı mübarek Regaip Kandili sebebiyle vatandaşlara ikram edilmek üzere 6 bin kişilik lokma yapıldı.

6 bin kişilik lokma, öğle namazı sonrası Kalıcı konutlar semt pazarında kurulan stantta Bolu Belediye Başkanlığı Sözcüsü ve Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir ve Bolu Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürü Güler Mert tarafından vatandaşlara ikram edildi.

3 FARKLI NOKTADA 6 BİN KİŞİYE LOKMA DAĞITILDI

Kalıcı Konutlar, Beşkavaklar ve Çıkınlar mahallelerindeki kapalı semt pazarlarında öğle namazı sonrası gerçekleşen lokma dağıtımlarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Öte yandan kamu kurumlarına da lokma dağıtımı yapıldı.

RASİM ÖZDEMİR LOKMA DAĞITTI

Lokma dağıtımı sonrasında bir açıklama yapan Bolu Belediye Başkanlığı Sözcüsü ve Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir;  “Mübarek üç ayların başlangıcı Regaip Kandili dolayısıyla, Bolu Belediyesi olarak pazarcı esnafımıza lokma dağıttık, kandillerini kutladık. Bu vesileyle, Bolu Belediye Başkanlığı Sözcüsü olarak hem kendi adıma hem belediye başkanımız adına, tüm Bolu halkının kandilini kutluyorum. Allah, Ramazan ayına da erişmeyi nasip etsin.

“DEVLET DAİRELERİMİZE GÖNDERDİK”

Bugün yalnızca Kalıcı Konutlar, Beşkavaklar ve Çıkınlar mahallelerindeki pazarlarında lokma dağıttık. İzzet Baysal Caddesi’nde de lokma dağıtımı yapıyorduk ama pandemi dolayısıyla bu yıl, kapalı kutular içerisinde devlet dairelerimize, kurumlarımıza lokma gönderdik. Tüm İslam âleminin kandilini kutluyorum” şeklinde konuştu. 

Etiketler: bolu haberler