Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“BOLU HALKINA ŞAMPİYONLUK SEVİNCİ YAŞATMAK İSTİYORUZ”

“BOLU HALKINA ŞAMPİYONLUK SEVİNCİ YAŞATMAK İSTİYORUZ”
TVF Kadınlar 1. Liginde ligde oynadığı 14 maçın 13’ünü kazanarak 1. Ligde tüm dikkatleri üstüne çeken Bolu Belediyespor’da, kulüp başkanı Sinan Barut hedefe adım adım ilerlediklerini kalan maçları da kazanarak Play-Of’lara kayıpsız gitmek istediklerini belirtti.

Sinan Barut yaptığı açıklamada “Sezon başı ve devre arası hazırlık dönemimizi iyi geçirmenin meyvelerini topluyoruz. Bu süreçte çok şükür Covid-19 ile ilgili bir problem yaşamadık. Takımımızı en iyi şekilde izole ediyoruz ve en iyi şekilde antrenmanlarımızı yaptırmaya çalışıyoruz” dedi.

“Bolu Belediyespor’u daha iyi yerlere taşıyacağız”

Kulüp olarak tüm spor kulüplerinde olduğu gibi ekonomik sıkıntılar yaşadıklarını ancak Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile birlikte kendilerine destek olan iş adamları ve esnafla hep çalıştıklarına vurgu yapana Barut “Tanju başkanımız sporcularımıza parasal yönden açıklamalarında hiçbir sıkıntılarının olmayacağını belirtti. Kendisi ile bu konularda sürekli görüşüyoruz. Onun bu desteği ile biz de bütün enerjimizi sahaya spora veriyoruz. El birliği ile Bolu Belediyespor’u daha iyi yerlere taşıyacağız. Sultanlar ligine de çıkarak Bolu halkına bu sezon bir şampiyonluk sevinci yaşatmak istiyoruz” dedi.

Etiketler: bolu haberler