Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Başkan Özcan, bankalara geri adım attırdı

Başkan Özcan, bankalara geri adım attırdı
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, mevzuata aykırı yapılmış olmalarından dolayı Bolu’da bulunan bazı bankaların ATM’lerini mühürletmesinin ardından, bankalar geri adım atarak belediyeye başvuruda bulundu.

Bolu Belediyesi’nin bankalar üzerindeki taleplerinin ve işlemlerinin hukuka tamamen uygun olduğunu kabul eden bankalar, Bolu Belediyesi’ne mevzuat gereği yapılması gereken tüm işlemleri yapmayı taahhüt etti. Bu sayede bankalardan alınması gereken yasal ücretler de Bolu halkına kazandırılmış olacak.
“Bizim dönemimizde zengin-fakir, güçlü-güçsüz ayrımı yoktur”
Konu ile ilgili sosyal medya hesaplarından bir açıklama yapan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’da paylaşımında şu ifadelere yer verdi: 
“Bugün saat 16.00 itibariyle tüm bankalar taleplerimizin ve işlemlerimizin hukuka uygun olduğunu kabul ederek, mevzuata uygun tüm işlemleri taahhüt etmekle birlikte belediyemize yasal başvurularını yapmışlardır. Bankaların, haklılığımızı tescil eden bu talep ve taahhütleri doğrultusunda, uygulanan mühürler kaldırılmıştır. Bolu halkının hakkını koruma konusunda ne kadar ciddi olduğumuzu herkese bir kez daha kanıtlamış olduk. Bizim dönemimizde zengin-fakir, güçlü-güçsüz ayrımı olmadığını, güçlülerin her zaman haklı olamadığını, Bolu Belediyesi’nde kuralların herkese eşit uygulandığını, Bolu Belediye Başkanı’nın tüyü bitmemiş yetimin hakkı için çalıştığını bir kez daha hatırlatmış olduk. Saygılarımla”