Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

HAYVAN BARINAĞI TAŞINIYOR

HAYVAN BARINAĞI TAŞINIYOR
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Aşağısoku Mahallesi’ndeki belediyeye ait hayvan barınağını taşıyacaklarını müjdeledi. Aşağısoku Mahallesi ziyaretinde konuşan Özcan, “Hayvan barınağını Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün ilerisine alıyoruz. Artık Aşağısoku Mahallesi’ni büyük bir sıkıntıdan kurtarmış olacağız.” dedi. Özcan ayrıca, Yukarısoku Mahallesi’nde Belediye Meclis Kararıyla arsa tahsisi yapılan yeni cami ile ilgili de, “Yakında inşallah buranın ruhsatı çıkacak. Ondan sonra vatandaş ve belediye el ele vererek Yukarısokumuza bu güzel camiyi kazandıracağız.” açıklaması yaptı.


Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 43 mahallenin sorunlarını yerinde tespit etmek ve hızlı çözümler üretmek amacıyla başladığı “mahalle gezilerine” Aşağısoku ve Yukarısoku Mahallelerinde incelemelerde bulunarak sürdürdü. 

“GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİ YAPIYOR, ÖNERİLERİ ALIYORUZ”

Aşağısoku Mahallesi’nde muhtar Abdullah Aktaş ile sokak sokak gezerek mahallenin eksikliklerini yerinde görüp, çözümüne ilişkin görüş alışverişi yapan Özcan, burada yaptığı açıklamada, “Bu sabahta Aşağısoku Mahallesi muhtarımızla bir araya geldik. Mahalleyi geziyoruz sokak sokak. Yapılması gereken çalışmalar konusunda görüş alışverişi yapıyor, muhtarımızın önerilerini alıyoruz.” dedi.

“AŞAĞISOKU MAHALLESİ’Nİ BÜYÜK BİR SIKINTIDAN KURTARMIŞ OLACAĞIZ”

Ardından Aşağısoku halkının şikayetçi olduğu hayvan barınağı ile gelişmelere değinen Özcan, mahalle halkına müjdeli haber vererek, “Şu an bulunduğumuz yer eskiden belediyenin çöplüğü olarak kullanan, sonrasında üzeri hafriyatla doldurulan, yanında da köpek barınağı olan yerdeyiz. Buradan 50 bin ton hafriyat malzemesi alındı ve 50 bin ton daha alınacak. Muhtarımıza müjdeyi verdim; hayvan barınağını Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün ilerisine alıyoruz. Aşağısokulular buradan çok rahatsızdı. Artık Aşağısoku Mahallesi’ni büyük bir sıkıntıdan kurtarmış olacağız.” diye konuştu.

“BU MAHALLEMİZİ DE HIZLI VE SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE GELİŞİP BÜYÜYECEK”

Başkan Özcan, Aşağısoku Mahallesi’nde yapılacak diğer çalışmalara ilişkin de “Burası tabi sonradan mahalle olan eski köylerimizden biri. Gerçi 50 yıldan fazla olmuş ama hala planında, yolların genişliğinde sıkıntılar var. Buralarda baz yolları genişletmek istiyoruz. Yeni yollar açacağız. Bu mahallemizi de hızlı ve sağlıklı bir şekilde gelişip büyüyecek.” ifadelerini kullandı.

“YUKARISOKUMUZA BU GÜZEL CAMİYİ KAZANDIRACAĞIZ “

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, daha sonra Yukarısoku Mahallesi’nde geçerek incelemelerde bulundu. Mahalle Muhtarı İsmail Elmacı ile birlikte tüm mahalleyi dolaşan Özcan, Belediye Meclis Kararı ile yer tahsisi yapılan yeni cami yerinde de inceleme yaptı. ruhsat aşamasında olan camiyi belediye ve vatandaş el ele vererek mahalleye kazandırılacağını söyleyen Özcan, “Değerli muhtarımız, benim çok sevdiğim İsmail ağabeyim ile birlikte Yukarısoku’daki sıkıntılı bölgeleri birlikte dolaştık. Ne yapabileceğimizi konuştuk. Şu anda da bir süre önce Belediye Meclis Kararıyla cami olarak tahsis ettiğimiz alandayız. Yakında inşallah buranın ruhsatı çıkacak. Ondan sonra vatandaş ve belediye el ele vererek Yukarısokumuza bu güzel camiyi kazandıracağız.” diye konuştu.
Etiketler: bolu haberler