Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BSTORE, 14 BURDA’DA KAPILARINI AÇTI

BSTORE, 14 BURDA’DA KAPILARINI AÇTI
Bolu’nun eğlence, buluşma ve yaşam merkezi 14 Burda AVM, Bolu’ya verdiği desteklere bir yenisini daha ekledi. 14 Burda, Boluspor’a gönül veren futbolseverlerin takımlarına ilişkin her türlü lisanslı ürünü bulabilecekleri Boluspor mağazasını Bolulularla buluşturdu.


14 Burda Alışveriş Merkezi, yeni mağazalarla Bolu’ya değer katmaya devam ediyor. Boluspor’un lisanslı ürün mağazası, 14 Burda AVM'de kapılarını açarak ziyaretçilerine hizmet vermeye başladı. 14 Burda’nın 1.katında açılan Boluspor mağazasında Boluspor’a gönül veren futbol tutkunları, takımlarıyla ilgili birçok lisanslı ürünü bulabiliyor.

14 Burda AVM Müdürü Erol Yıldız, yeni mağaza ile ilgili “14 Burda’da açılan Boluspor mağazasının, BS Spor ürünlerinin daha fazla futbolsevere ulaşmasına katkı sağlayacağına inanıyoruz. Şehirlerinin takımına destek olmak isteyen Bolulular, 14 Burda’yı ziyaret ederek Boluspor mağazasından diledikleri şekilde alışveriş yapabilir. 14 Burda olarak, Bolu şehrinin yanında olmaya bundan sonra da devam edeceğiz.” dedi.

 

 

Etiketler: bolu haberler