Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

SOKAK ORTASINDA HESAPLAŞMA

SOKAK ORTASINDA HESAPLAŞMA
Bolu’da iki grup arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan ve tabanca ile pompalı tüfeklerin kullanıldığı kavgada iki kişi yaralandı. Saldırganlar olay yerine geldikleri aracı bırakarak kaçarken polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Şahısların olay öncesinde telefonlaştıkları ve olay yerinde buluştukları iddia edildi.

Olay, gece saat 22.00 sıralarında Aktaş Mahallesi Taşhancılar Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde ortasında iki grup arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı kavga çıktı. Tabancaların ve pompalı tüfeklerin kullanıldığı kavgada iki kişi bacağına isabet eden mermi ve saçmalarla yaralandı. Bacağına iki kurşun isabet eden Mustafa Mat, kanlar içerisinde yerde yatarken ilk müdahaleyi olay yerindeki arkadaşları yaptı. Mat’ın arkadaşları yaralı arkadaşlarının bacağını kemerle sıkıp kanamayı önlemeye çalıştı.

KAÇAN ŞAHISLAR ARANIYOR

Mustafa Mat ve  ismi öğrenilemeyen bir kişi olay yerine sevk edilen 112 Acil ambulansıyla sevk edildikleri hastanede tedavi altına alındılar. Olay Yeri İnceleme ekipleri bölgede inceleme yaptı. Şüpheliler olay yerine geldikleri aracı bırakıp kaçarken polis ekipleri saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.