Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU BELEDİYESİ’NDEN OKULLARA DEZENFEKTAN, MASKE VE KIRTASİYE MALZEMESİ

BOLU BELEDİYESİ’NDEN OKULLARA DEZENFEKTAN, MASKE VE KIRTASİYE MALZEMESİ
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın talimatıyla ilimizde bulunan okulların tamamına dezenfektan, maske ve kırtasiye malzemesi dağıtımı gerçekleştiriliyor. Sadece Cuma günü gerçekleştirilen dağıtım çalışmalarında 32 okula toplam 40 bin maske, 500 litre dezenfektan ve 25 bin kırtasiye malzemesi teslim edildi ve okullarımızın ihtiyaçlarına göre dağıtımlar devam edecek.


Korona virüs (Covid-19) ile mücadele sürecinde sosyal belediyecilik anlamında Türkiye’ye örnek olacak birçok çalışmaya imza atan Bolu Belediyesi, okulların açılması ile birlikte ilimizde bulunan köy okulları da dahil olmak üzere her okula Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın talimatıyla dezenfektan, maske ve kırtasiye malzemesi dağıtımı gerçekleştiriyor.

Bolu Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü ‘Biz Varız’ ekipleri tarafından Cuma günü gerçekleştirilen dağıtımlarda 32 okula toplam 40 bin maske, 500 litre dezenfektan ve 25 bin silgi, kalem, kağıt vb. kırtasiye malzemesi teslim edildi.

Tüm bu dağıtımların yanı sıra eğitim-öğretime başlayacak binlerce öğrencimizin sağlıkları düşünülerek Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından da okulların dezenfekte işlemleri titizlikle gerçekleştirildi.

Etiketler: bolu haberler