Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞVURULAR BUGÜN SONA ERİYOR

BAŞVURULAR BUGÜN SONA ERİYOR
Bolu Belediyesi, uzaktan eğitime destek için ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılacak 1500 adet tablet ve internet paketleri için başvuruların bugün sona ereceğini duyurdu.

MEB’in uzaktan eğitim kararı alması sonrası Bolu Belediyesi, kentte EBA sistemine giremeyen yoksul öğrencilere destek olmak amacıyla 1500 adet tablet ve internet paketi dağıtacağını açıklamıştı.

Bolu Belediyesi yeni bir açıklama yaparak dağıtılacak tablet ve internet paketleri için başvuruların bugün (8 Ekim 2020 Perşembe günü) mesai bitiminde sona ereceğini duyurdu.

Konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Değerli öğrenciler: Milli Eğitim Bakanlığı’nın uzaktan eğitim kararı alması ile birlikte, maalesef maddi durumu iyi olmayan birçok öğrencimizin “EBA” sistemine giriş yapacak yeterli materyalinin bulunmadığını tespit ettik. Bu kapsamda şehrimizdeki 1500 ihtiyaç sahibi öğrencimize ücretsiz tablet ve internet paketi desteği sunmak için çalışma başlattık. Sayıştay onaylı “Sosyal Yardım Yönetmeliği”miz doğrultusunda, herhangi bir ayrım yapmadan, durumu en kötüden başlayarak dağıtacağımız tablet ve internet paketleri için başvurular Halkla İlişkiler Müdürlüğü’müzce alınmaya devam etmekte olup, başvuru süresi 8 Ekim 2020 Perşembe günü mesai bitiminde sona erecektir. Tüm öğrencilerimizin bilgilerine önemle sunulur.” denildi.

Etiketler: bolu haberler