Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLUSPOR PFDK’LIK OLDU

BOLUSPOR PFDK’LIK OLDU
Beypiliç Boluspor’un ligin 4.haftasında deplasmanda oynadığı Giresunspor maçında yaşananlar nedeniyle 3 futbolcu ve 1 antrenör PFDK’ya sevkedildi.

Talimatlara aykırı hareket eden bu 4 isimle ilgili olarak TFF’den yapılan açıklama şöyle:

“BEYPİLİÇ BOLUSPOR Kulübü antrenörü KAZIM AKGÜN'ün 03.10.2020 tarihinde oynanan GİRESUNSPOR-BEYPİLİÇ BOLUSPOR TFF 1. Lig müsabakasındaki "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ve COVİD-19 Salgını Nedeniyle Müsabakalarda Uygulanacak Tedbirlere İlişkin Talimat'ın 7/11 maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine,

BEYPİLİÇ BOLUSPOR Kulübü futbolcusu BEKİR YILMAZ'ın aynı müsabakadaki "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ve COVİD-19 Salgını Nedeniyle Müsabakalarda Uygulanacak Tedbirlere İlişkin Talimat'ın 6/9 ve 7/11 maddeleri uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

BEYPİLİÇ BOLUSPOR Kulübü futbolcusu MELİH OKUTAN'ın aynı müsabakadaki "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ve COVİD-19 Salgını Nedeniyle Müsabakalarda Uygulanacak Tedbirlere İlişkin Talimat'ın 6/9 ve 7/11 maddeleri uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine,

BEYPİLİÇ BOLUSPOR Kulübü futbolcusu ALİCAN ÖZFESLİ'nin aynı müsabakadaki "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ve COVİD-19 Salgını Nedeniyle Müsabakalarda Uygulanacak Tedbirlere İlişkin Talimat'ın 6/9 ve 7/11 maddeleri uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.”

Etiketler: bolu haberler