Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN ÖZCAN ASFALT ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

BAŞKAN ÖZCAN ASFALT ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ
Bolu Belediyesi tarafından şehrin birçok noktasında gerçekleştirilen asfalt çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Tepecik Mahallesi Mercan Sokak’ta yeni yapılan bulvarın asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.


Bolu Belediyesi, şehrin hemen hemen her mahallesinde gerçekleştirdiği asfaltlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Yaz mevsimi boyunca şehrimize modern görünümlü birçok bulvar kazandıran Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak Tepecik Mahallesi Mercan Sokak üzerinde yeni yapılan bulvarın asfaltlama işine başladı.

“BOLU’NUN EN ÖNEMLİ BULVARLARINDAN BİRİSİ OLACAK”    

Asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan; “Şu anda Tepecik Mahallesi’ndeyiz ve bu mahallemizde bu sene çok kapsamlı çalışmalar yaptık. Yaşam Sokağı baştan aşağı değiştirdik. Uzun yıllardır çok büyük bir sorun olan Karadeniz Sokak uzun ve yepyeni bir cadde haline geldi. Bugün ise ekiplerimiz Mercan Sokak’ta çalışıyor. Bu sokak eskiden çok dar bir sokaktı. Şu anda ise 30 metrelik bir yeni bulvar haline dönüştü. Bu yeni bulvar kuzeyde Sandallar ve Paşaköy Mahallesi’ne kadar 30 metre olarak önümüzdeki yıl birleşmiş olacak ve Bolu’nun en önemli bulvarlarından birisi olacak” şeklinde konuştu.

“SÜMER VE TEPECİK MAHALLELERİ ÖNÜMÜZDEKİ YILLARDA ÇOK GÜZEL OLACAK”

Başkan Özcan, önümüzdeki yıllarda Sümer ve Tepecik mahallerinin daha güzel olacağını dile getirerek; “Artık vatandaşlarımız Paşaköy Mahallesi’nden doğrudan Mudurnu yoluna bağlanabilecek. Burası Tepecik Mahallemize çok büyük değer katacak. Ben hep söylüyorum Tepecik Mahallemiz Bolu’nun en hızlı gelişen mahallelerinden bir tanesi ve önümüzdeki süreçte gelişmeye de devam edecek. Biz de bu mahallemizin güzelleşmesi için Bolu Belediyesi olarak daha büyük yatırımlar gerçekleştireceğiz. Zaten benim evim de bu bölgede olduğu için ve çocukluğumda bu bölgede geçtiği için buranın sorunlarını çok iyi biliyorum ve bu yönde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önümüzdeki yıllarda hem Sümer hem de Tepecik Bolu’nun en güzel mahalleleri arasında yer alacak” ifadelerini kullandı. 

Etiketler: bolu haberler