Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ DENETİM KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ DENETİM KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI
Bolu Valisi Ahmet Ümit başkanlığında Koronavirüs Tedbirleri Denetim Koordinasyon Toplantısı yapıldı.

Bolu Valiliği Abant Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya ilimiz genelinde koronavirüsle mücadelede alınan tedbirlerin uygulanmasını denetleyen kurumların temsilcileri katıldı.

Koronavirüsle mücadelede denetimlerin daha etkin yapılacağını ve denetleyicilerinde denetleneceğini ve takip edileceğini belirten Vali Ümit, “Salgınla mücadelede belirlenen kural ve tedbirlere vatandaşlarımızın en etkin şekilde riayet etmesi için her gün tüm ilgili kurumlar ve kişilerle özellikle işyerleri başta olmak üzere hayatın olduğu her alanda denetimleri çok daha etkin, dikkatli, duyarlı ve sorumlu bir şekilde arttıracağız. 16 kurumumuz koordineli bir şekilde aynı metotla ve mantıkla kendi sorumluluk alanlarında yaptığı denetimlerin sonuçlarını da her gün 112 Acil Çağrı Merkezine ve Valiliğimize bildireceklerdir. Hep beraber bu işin üzerine düşmeliyiz, işin ciddiyetini kavramalıyız, kavratmalıyız. Denetime giden ekiplerimizi de uyaralım ve daha dikkatli olmalarını sağlayalım” dedi.

Bolu Valisi Ahmet Ümit, ayrıca vatandaşlarımızın yaptığı ihbarlarında bir an önce değerlendirilerek denetlemelerin gerçekleştirilmesini ve İl Salgın Denetim Merkezi (İSDEM) sistemine ilgililer tarafından işlenmesi talimatını verdi.

Etiketler: bolu haberler