Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLUSPOR’DA 3 TRANSFER 2 AYRILIK

BOLUSPOR’DA 3 TRANSFER 2 AYRILIK
Boluspor, transferin son gününde 3 yeni oyuncuyu renklerine bağladı.


Boluspor, transfer dönemini 3 yeni oyuncuyu renklerine bağlayarak tamamladı. Kırmızı-beyazlı kulüp, geçtiğimiz sezon Büyükşehir Belediye Erzurumspor forması giyen Aykut Demir ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Göztepe'de forma giyen Kerim Alıcı ve İstanbul Başakşehir'de forma giyen Ange Aboa Belibi ile ise sezon sona kadar anlaşma sağlandı.

Ayrıca, Boluspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, Mustafa Durak ve Arif Morkaya ile yolların ayrıldığı belirtildi.

Ange Aboa Belibi kimdir?

11 Aralık 2001 Belçika doğumlu olan Ange, Anderlecth altyapısında futbola başladı. Daha sonra, RFC Wallonia Walhain takımına transfer olan genç orta saha, buradan Başakşehir'e transfer oldu. Başakşehir U19 takımında forma giyen Ange, burada profesyonel sözleşmeye imza attı.

Kerim Alıcı kimdir?

24 Haziran 1997, İzmir doğumlu olan Kerim Alıcı, Bergama Gençlerbirliğispor'da futbola başladı. Daha sonra, Bucaspor'a transfer olan Alıcı, Altınordu forması ile profesyonel oldu. Altınordu'da 7 yıl görev yapan genç futbolcu son olarak Süper Lig ekibi Göztepe'ye transfer oldu. Alıcı, TFF 1. Lig'de 85 maça çıkarken, 2 kez Milli Takım formasını terletti.

Aykut Demir kimdir?

22 Ekim 1988, Hollanda'da doğdu. 2006 yılında NAC Breda altyapısında futbola başlayan Demir, Excelsior takımına transfer oldu. 2009 yılında Türkiye'ye gelerek Gençlerbirliği'ne transfer olan tecrübeli defans oyuncusu, 5 sezon Başkent ekibinde görev yaptı. Daha sonra, Trabzonspor'a transfer olan Aykut Demir, sırasıyla Ankaraspor, Giresunspor ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor takımlarında forma giydi. Demir, 190 kez Süper Lig, 62 kez TFF 1. Lig ve 49 kez Milli Takımlar'da forma giydi.

Etiketler: bolu haberler