Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN ÖZCAN İL BELEDİYE BAŞKANLARI İLE SİNOP'TA BULUŞTU

BAŞKAN ÖZCAN İL BELEDİYE BAŞKANLARI İLE SİNOP'TA BULUŞTU
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, ilki Yalova’da ikincisi Bolu’da gerçekleştirilen Belediye Başkanları toplantısının 5'incisine Sinop’ta katıldı. Toplantıda, belediyelerin kentlerinde yaptıkları hizmetlerle ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.


Haber: Aslı Akış

Sinop Buzhane Binasında gerçekleşen toplantıya Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman katıldı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Sinop’ta Sosyal Demokrat İl Belediye Başkanları Çalıştayı için Sinop’a gitti.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan,  Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Ardahan Belediye Başkanı Faruk DemiR, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ı ilk olarak Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan'ı makamında ziyaret ettiler. 

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette konuklarıyla gündeme dair bir süre sohbet eden Sinop Belediye Başkanı Barış AYHAN katılımları için İl Belediye Başkanlarına teşekkür etti. Gerçekleşen ziyaret sonrası Belediye Başkanları uzun yıllar Sinop’ta Buzhane olarak hizmet veren, restorasyon çalışmaları bittiğinde Sabahattin Ali Kültür Merkezi olarak hizmete sunulacak olan Tarihi Buzhane Binası'nda basının sorularını yanıtladılar.

Buzhane Binası'nda yapılan Basın Toplantısı sonrasında Belediye Başkanları ve eşleri;  Balatlar Yapı Topluluğu kazı çalışmaları alanında incelemelerde bulundu. Daha sonra Tarihi Cezaevi gezdirilerek Cezaevi hakkında bilgilendirme yapıldı.  Pervane Medresesi'nde Sinop'a özgü el işi ve dokumaları incelenen gezide Sinop'un eşsiz manzarasının tepeden görüldüğü Şahin Tepesi'ne çıkarak hatıra fotoğrafı çekildi.

Etiketler: bolu haberler