Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“DAHA KOŞACAK ÇOK YOLUMUZ VAR”

“DAHA KOŞACAK ÇOK YOLUMUZ VAR”
AK Parti Bolu İl Teşkilatı partiye üye kazandırmak için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda tam kadro köy ziyaretleri gerçekleştiren parti il teşkilatı bir yandan vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinliyor bir yandan üyelik işlemi gerçekleştiriyor.


HABER: Aslı Akış

AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay beraberinde AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, İl Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı, Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, İl Genel Meclisi Üyeleri Mazhar Bozoğlu ve Zerrin Açıkalın, İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Çayırköy, Köprücüler, Sultan ve Sultanbey köylerini ziyaret etti.

Köy sakinleriyle bir araya gelen AK Parti heyeti bir yandan vatandaşların sorun ve taleplerini dinlerken bir yandan da Gönül Seferberliği kapsamında üye çalışmaları gerçekleştirdi.

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay öncülüğünde yeni üye çalışmaları devam ederken, üye olmak isteyen vatandaşlar “www.akuyebolu.org” sitesinden de online başvuru yapılabilecek.

ÜYELİK ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR       

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay ziyaretlerle ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla başlatılan ve büyük bir heyecanla sürdürdüğümüz Gönül Seferberliği kapsamında Çayırköy, Köprücüler, Sultanve Sultanbey Köylerimizi ziyaret ettik. Sayın Cumhurbaşkanımızın selamlarını ilettiğimiz hemşehrilerimizin Partimize olan teveccühlerinin artarak devam ettiğini bir kere daha şahit olduk. Elhamdülillah daha koşacak çok yolumuz var” ifadelerini kullandı. 

Etiketler: bolu haberler