Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

AK PARTİLİ MECLİS ÜYELERİNDEN GÖKSU’YA ZİYARET

AK PARTİLİ MECLİS ÜYELERİNDEN GÖKSU’YA ZİYARET
Ak Partili Bolu Belediye Meclis Üyeleri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi Ak Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu’yu ziyaret ettiler.


Karşılıklı sohbet ve fikir alışverişinde bulunulan ziyarette Ak Partili Meclis Üyeleri, M. Tevfik Göksu’yu Bolu’ya davet ettiler.

 

BALABAN; ‘3 YIL SONRA İSTANBUL’DA BOLU’DA KURTULACAK’

Bolu Belediyesi Meclisi Ak Parti Grup Başkanvekili Burak Balaban ve Meclis üyeleri Kamuran Avcı, Uğur Akbay, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Ak Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu’yu makamında ziyaret ettiler. Karşılık sohbet şeklinde geçen ziyarette  Burak Balaban; “Bolu’nun durumunun İstanbul’dan farkı yok. Mevcut yönetimlerin değil yeni projelere başlamasını, bırakılan eserlerin ve hizmetlerin dahi korunamadığını artık halkımızda görüyor. Duamız odur ki, 3 yıl sonra hem İstanbul hem de Bolu, sürekli mağdur edebiyatı yapan beceriksiz yönetimlerden kurtulacaktır” ifadelerine yer verdi.

 

BOLUSPOR ATKISI VE KÖROĞLU HEYKELİ HEDİYE ETTİLER

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren M. Tevfik Göksu ise, Ak Partili heyete teşekkür ederek, her zaman Bolu’nun yanında olduklarını dile getirdi. A K Partili heyet ziyarette Göksu’ya Boluspor atkısı ve Köroğlu heykeli hediye ederek, Göksu’yu Bolu’ya davet ettiler. Davet üzerine büyük mutluluk duyduğunu dile getiren M. Tevfik Göksu ise en kısa zamanda Bolu’ya geleceğini söyledi.  

 

Etiketler: bolu haberler