Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Beypiliç Boluspor'dan deplasmanda 1 puan

Beypiliç Boluspor'dan deplasmanda 1 puan
Beypiliç Boluspor, TFF 1.ligin 2.haftasında deplasmanda Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 1-1 berabere kapattığı mücadele Adana Demirspor ile 1-1 berabere kaldı. Kırmızı beyazlıların golünü Mertan Caner attı. Beypiliç Boluspor aldığı beraberlikle bu sezon ilk puanını aldı.


Haber: Burhan Yeşiltaş

Beypiliç Boluspor teknik direktörü Ahmet Taşyürek, Adana Demirspor karşısına; Mosquera, Fethi, Oğuzhan, Muhammed Bayır, Tugay, Bekir, Gökhan, Marlinho, Ali Keten, Mihajlovic, Mertan on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Ömer, Burak Bekaroğlu, Fatih, Burak Asan, Melih, Hamza, Abdullaev, Muhammed Gümüşkaya, Poepon ve Muhammet Arslantaş yer aldı.

Adana Demirspor ise Boluspor karşısına; Zubas, Tayyip Talha, Okan, Tarık, Traore, Sinan, Hasan, Sedat, Rassoul, Pa Dibba, Mehmet Akyüz on biri ile çıktı.

Adana Demirspor etkili başladı

Karşılaşmaya Adana Demirspor’un vuruşu ile başlandı. Maça Adana Demirspor hızlı başlayan taraf oldu. Adana ekibi, oyunun ilk dakikalarında oyunu Beypiliç Boluspor kalesine yıktı. Karşılaşmanın ilk 15 dakikası golsüz eşitlikle geçildi. Adana Demirspor maçın 29.dakikasında gole çok yaklaştı. Beypiliç Boluspor, ceza sahası içinde topla buluşan Hasan Kılıç çok sert vurdu, Mosquera topu çelmeyi başardı.

Adana Demirspor golü buldu

Adana Demirspor maçın 43.dakikasında Beypiliç Boluspor karşısında öne geçti. Beypiliç Boluspor ceza sahası içinde topla buluşan Sedat Şehintürk şık bir çalımla rakiplerini ekarte etti. Sedat, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Bu golle Adana Demirspor, Beypiliç Boluspor karşısında 1-0 öne geçti.

Beypiliç Boluspor beraberliği yakaladı

Maçın ilk yarısının sonuna 2 dakika süre ilave edildi. Beypiliç Boluspor maçın 45+1. dakikasında penaltı kazandı. Sedat Şahintürk’ün, Bekir Yılmaz’a yaptığı harekete karşılaşmanın hakemi tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Mertan Caner, topu filelerle buluşturdu. Bu golle Beypiliç Boluspor skoru 1-1’e getirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1’lik beraberlikle sona erdi.

Marlinho kenarda, Burak Asan oyunda

İkinci yarıya Beypiliç Boluspor’un vuruşu ile başlandı. Beypiliç Boluspor ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başladı. Burak Asan oyuna girdi, Marlinho oyundan çıktı. Beypiliç Boluspor’da maçın 56.dakikasında 2.oyuncu değişikliğini yaptı. Mihajlovic oyundan çıktı. Melih Okutan oyuna girdi.

Beypiliç Boluspor iki değişiklik birden

Beypiliç Boluspor maçın 69.dakikasında iki değişiklik birden yaptı. Hamza Gür, Abdullaev oyuna girdi, Gökhan Sazdağı ve Mertan Caner oyundan çıktı. Beypiliç Boluspor son oyuncu değişikliğini maçın 79.dakikasında yaptı. Burak Bekaroğlu oyuna girdi, Tugay Kaçar oyundan çıktı.

Son anlarda gol sesi çıkmadı

Karşılaşmanın sonuna 5 dakika süre ilave edildi. Maçta kalan dakikalarda başka gol olmayınca Beypiliç Boluspor deplasmanda Adana Demirspor ile 1-1 berabere kalarak bu sezon ilk puanını aldı. Kırmızı beyazlıların tek golünü 45.dakikada Mertan Caner attı.

 

 

Etiketler: bolu haberler