Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ULAŞTIRMA BAKANI BOLU DAĞI TÜNELİ İŞLETME ŞEFLİĞİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

ULAŞTIRMA BAKANI BOLU DAĞI TÜNELİ İŞLETME ŞEFLİĞİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bolu Dağı Tüneli İşletme Şefliğini ziyaret etti ve burada incelemelerde bulundu.


Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 18 Eylül Cuma günü Bolu’da yapımı devam eden Güney Çevre Yolu, Bolu- Mudurnu Yolu ve Bolu Dağı Tüneli’nde yapılan kış hazırlıklarını incelemek üzere ilimize geldi.

Bakan Adil Karaismailoğlu ilk olarak Bolu Valisi Ahmet Ümit, Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü ile birlikte Güney Çevre Yolu ve Bolu- Mudurnu Yolundaki şantiyeleri ziyaret ederek, devam eden çalışmaları yerinde inceledi ve yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 

BOLU DAĞI TÜNELİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU 

Bakan Karaismailoğlu, daha sonra Bolu Valisi Ahmet Ümit ve Bolu Milletvekili Arzu Aydın ile Karayolları Bolu Dağı Tüneli İşletme Şefliğini de ziyaret etti.

İki metropol kenti birbirine bağlayan, günlük ortalama 32 bin aracın geçiş yaptığı Bolu Dağı Tüneli'ndeki çalışmalar hakkında bilgiler alan Sayın Bakanımız Karaismailoğlu yapılan kış hazırlıklarını da inceledi. Bolu tüneli kış şartlarına hazır dedi.

 

Etiketler: bolu haberler